Witam, moja strona z twittami odnośnie moich transakcji

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Shadi »

Tekron pisze:zapodam jutro popołudniu statement, żeby nie było że wymyślam :) tak na wszelki wypadek. Pozdrawiam
Nie musisz:)

guccon
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: guccon »

Jesli wymyslasz sobie stratne pozycje to gratuluje poczucia humoru :D
A powaznie to jak Shadi napisal: nie musisz. Prawie zawsze dolaczasz analize wejsc albo piszesz co zagrales wiec chyba nie ma potrzeby. Chociaz oczywiscie jesli podepniesz sie pod jakas stronke ze statami wszystko bedzie w jednym miejscu i jesli ktos nie sledzi caly czas watku bedzie mial podsumowanie.

Tak na prawde liczy sie chyba wytrwale inwestowanie wedlug przyjetych zasad i regul. Wystarczy sie tego trzymac a reszta sama sie dobrze ulozy ...
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Tekron »

:) nie no głównie chodzi o to, że jak pisałem, pomysłów gdzie i co zagrać jest wiele, jak mam jakiś to go rysuje i wrzucam tutaj, ale też staram się pisać w które z nich wchodzę faktycznie. Chce po prostu poznać opinie innych na temat reszty :). Wymyślać bezsensownych jakichś nie wymyślam. Np. wejścia na PA porządnie przeanalizowane wydają się zwykle najpewniejsze. Wejścia na dywergencje są już mniej bezpieczne, ale dobre wejście daje dużo punktów no bo często wchodzi się na początek nowego trendu, wtedy dokładam do pozycji. Ostatnio myfxbook coś mi się zwiesił i nie pokazuje co robię, chyba przez to że chciałem demko podpiąć też i chyba inwestor password zapomniałem zmienić. Ale moje realne konto ma dosłownie 30-40 zł. :) chyba że USD JPY i EUR GBP wkońcu polecą gdzie trzeba :))). Dołoże trochę środków i poprawie myfxbook na początku miesiąca. Czekam na wypłatę bo jak gdzieś już wspomniałem jestem spłukany. :) a statement chciałem wrzucić żeby było wiadomo, że nie wszędzie właże, że ustawiam s/l i że czekam na s/l zwykle, że z niektórych zleceń oczekujących rezygnuje ogólnie to szukam sobie skryptu OCO żeby się nie bać przy breakoutach że mi oba wejdą zlecenia jak nie będe przy PC :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

dlatego też pisze że o każdym pomyśle chętnie podyskutuje :)
Obrazek

guccon
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: guccon »

Nie mialem na mysli bezsensownych tylko stratnych ktore sie takie okazuja juz po wejsciu ;) ale OK bo wiem co chciales napisac.

Ja jestem stalym czytelnikiem i mozesz byc pewiem ze bede dyskutowal :P i nie zawsze moze to miec sens bo jestem dopiero na etapie nauki wiec chce sie jak najwiecej dowiedziec. No ale postaram sie kompletnych glupot nie pisac ;)
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

No i się dzieje się na USD JPY i EUR GBP :)
Obrazek

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

zobacz ej gu eu ... nie mam pojęcia czemu tak pizło ;/ że tak brzydko się odezwę

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

O matko :D fakt współczucie jak ktoś tam miał ;/ masakra, ja zostałem przy Uj i EG bo długo bez ruchu były, więc pewnie mniej osób. :) i teraz nie żałuje :) kurde no ciekawie ciekawie. S/l Killer ;)
Obrazek

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

miałbym be na ej na gu jeszcze nie było wejścia.. tak czy siak - walnęło rzutem dziwnym w dół bez powodu na moje :D (powód się znajdzie) ale na wykresie go znaleźć nie mogę ;/ Pominę fakt że popsuli mi setup na L :D

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Swoją drogą podnosze t/p na 20pips zysku na EURGBP I usd jpy, jak UJ przebije 91.20 to dodam oczekujący buy 91.10 drugie tyle, i t/p nadal w granicach 93-94
Obrazek

ODPOWIEDZ