Nie musisz:)Tekron pisze:zapodam jutro popołudniu statement, żeby nie było że wymyślamtak na wszelki wypadek. Pozdrawiam
Witam, moja strona z twittami odnośnie moich transakcji
Jesli wymyslasz sobie stratne pozycje to gratuluje poczucia humoru
A powaznie to jak Shadi napisal: nie musisz. Prawie zawsze dolaczasz analize wejsc albo piszesz co zagrales wiec chyba nie ma potrzeby. Chociaz oczywiscie jesli podepniesz sie pod jakas stronke ze statami wszystko bedzie w jednym miejscu i jesli ktos nie sledzi caly czas watku bedzie mial podsumowanie.
Tak na prawde liczy sie chyba wytrwale inwestowanie wedlug przyjetych zasad i regul. Wystarczy sie tego trzymac a reszta sama sie dobrze ulozy ...

A powaznie to jak Shadi napisal: nie musisz. Prawie zawsze dolaczasz analize wejsc albo piszesz co zagrales wiec chyba nie ma potrzeby. Chociaz oczywiscie jesli podepniesz sie pod jakas stronke ze statami wszystko bedzie w jednym miejscu i jesli ktos nie sledzi caly czas watku bedzie mial podsumowanie.
Tak na prawde liczy sie chyba wytrwale inwestowanie wedlug przyjetych zasad i regul. Wystarczy sie tego trzymac a reszta sama sie dobrze ulozy ...
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.

Nie mialem na mysli bezsensownych tylko stratnych ktore sie takie okazuja juz po wejsciu
ale OK bo wiem co chciales napisac.
Ja jestem stalym czytelnikiem i mozesz byc pewiem ze bede dyskutowal
i nie zawsze moze to miec sens bo jestem dopiero na etapie nauki wiec chce sie jak najwiecej dowiedziec. No ale postaram sie kompletnych glupot nie pisac 

Ja jestem stalym czytelnikiem i mozesz byc pewiem ze bede dyskutowal

Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.