Spokojnie i na stałym poziomie
- Seneszal26
- Pasjonat
- Seneszal26
- Pasjonat
Przeważnie zawieram transakcje od odz.16.20 do 20 no chyba, że mam urlop co się rzadko zdarza.Czasami w pracy widze jak edek i inne waluty latają w jedną i drugą strone i wiem , że mógłbym na tym zarobić to w takich chwilach myśle sobie aby tą robotą pierd..nąć iśc do domu włączyć komputer, odpalić MT4 i robić to co człowiek lubi najbardziej czyli spekulować
thefear jade narazie po staremu 

Nie podejmuj żadnych działań dopóki nie nadarzy się odpowiednia okazja
- Seneszal26
- Pasjonat
- Seneszal26
- Pasjonat
- Seneszal26
- Pasjonat
- Spragniony
- Gaduła
właśnie. też miałem analizę, gdzie było prawie że "podręcznikowe" wejście. fibo, s/r - cudo. niestety (a tu raczej na szczęście) nie było mnie w domu przez cały dzień i tylko napisałem sobie kartkę z poziomem 1,37 na L.Seneszal26 pisze:Long eurusd
trochę tak, ale mimo wszystko długoterminowe analizy wskazywały bardziej północ (przynajmniej moje) i nagromadzenie pewnych zniesień, poziomów dało dość wiarygodny sygnał.thefear pisze:Z twojego screenu to wyglądało na podwójny szczyt także bardzo ryzykownie zagrałeś. Pozdro!
pozdrawiam

Yes, I can
- Seneszal26
- Pasjonat
Dokładnie taki elegancki wydawał się ten poziom wsparcia .W pewniej chwili było 25 pips do przodu ale myślałem, że jednak pójdzie jeszcze w górę a tutaj masz przeszli jak nóż przez masło .Jedna kpocieszam się, że na drugim koncie odbiłem sobie tą strate z nawiązką.Teraz martwi mnie coś innego ponieważ siedze z L na edku od 1.3595 i spoglądam na indeks euro a tam czarna dziura i ponieważ najbliższe wsparcie znajduje się bardzo nisko także trzeba obserwować edzia aby znowu nie wpaść na SL.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.