Spokojnie i na stałym poziomie

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Seneszal26
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Seneszal26 »

Dane chyba nie powinny nikogo zaskoczyć to było do przewidzenia.Tymczasem siadam na shorta eurusd.Zaliczony SL no cóż nobody is perfect :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
thefear
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: thefear »

Czy Twoje wszystkie transakcje w ostatnim czasie są po godzinie 18 ? Zwiększyłeś już lota, czy grasz jeszcze po staremu ? :D
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Shadi »

Dla mnie jest to mistrz po europejskiej strefy gry :D Jak patrzę na te transakcje to widzę 2 rzeczy... : ok mają sens... nawet bardzo fajne wejście.... ale..
ta godzina :D Dla mnie granie po 17-18 raczej kończyło się zawsze tak samo :)
Trzymaj tak dalej Seneszal :)

Awatar użytkownika
Seneszal26
Pasjonat
Pasjonat

Przeważnie zawieram transakcje od odz.16.20 do 20 no chyba, że mam urlop co się rzadko zdarza.Czasami w pracy widze jak edek i inne waluty latają w jedną i drugą strone i wiem , że mógłbym na tym zarobić to w takich chwilach myśle sobie aby tą robotą pierd..nąć iśc do domu włączyć komputer, odpalić MT4 i robić to co człowiek lubi najbardziej czyli spekulować :twisted: thefear jade narazie po staremu :wink:
Nie podejmuj żadnych działań dopóki nie nadarzy się odpowiednia okazja

Awatar użytkownika
Seneszal26
Pasjonat
Pasjonat

Szybki short usdchf czekam zaraz pewnie zamkne.Dobra zamykam +15p

Awatar użytkownika
Seneszal26
Pasjonat
Pasjonat

Long ale chyba trochę za wcześnie chociaż myślę, że nie dopadnie mojego stopa :)
Zamknałem tego longa na 0 i w międzyczasie jeszcze miałem jednego shorta na eurusd .Dzisiejszy wynik to +21p.

Awatar użytkownika
Seneszal26
Pasjonat
Pasjonat

Long eurusd.Wyłapałem SL-25p

Awatar użytkownika
thefear
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: thefear »

Czasem i wtopę musisz zaliczyć, żebyś nie popadł w syndrom Boga :P Z twojego screenu to wyglądało na podwójny szczyt także bardzo ryzykownie zagrałeś. Pozdro!
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.

Awatar użytkownika
Spragniony
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Spragniony »

Seneszal26 pisze:Long eurusd
właśnie. też miałem analizę, gdzie było prawie że "podręcznikowe" wejście. fibo, s/r - cudo. niestety (a tu raczej na szczęście) nie było mnie w domu przez cały dzień i tylko napisałem sobie kartkę z poziomem 1,37 na L.

thefear pisze:Z twojego screenu to wyglądało na podwójny szczyt także bardzo ryzykownie zagrałeś. Pozdro!
trochę tak, ale mimo wszystko długoterminowe analizy wskazywały bardziej północ (przynajmniej moje) i nagromadzenie pewnych zniesień, poziomów dało dość wiarygodny sygnał.

pozdrawiam ;)
Yes, I can

Awatar użytkownika
Seneszal26
Pasjonat
Pasjonat

Dokładnie taki elegancki wydawał się ten poziom wsparcia .W pewniej chwili było 25 pips do przodu ale myślałem, że jednak pójdzie jeszcze w górę a tutaj masz przeszli jak nóż przez masło .Jedna kpocieszam się, że na drugim koncie odbiłem sobie tą strate z nawiązką.Teraz martwi mnie coś innego ponieważ siedze z L na edku od 1.3595 i spoglądam na indeks euro a tam czarna dziura i ponieważ najbliższe wsparcie znajduje się bardzo nisko także trzeba obserwować edzia aby znowu nie wpaść na SL.

ODPOWIEDZ