Praca na rynku walutowym

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.
zuczek
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: zuczek »

Zaciekawila mnie oferta firmy ProTrader z Rzeszowa. Przeprowadzilem maly research i wiem tylko, ze w zarzadzie spolki, zarejestrowanej w styczniu tego roku, jest syn rzeszowskiego biznesmena, wlasciciela m.in. sieci sklepow spozywczych Jedynka. Drugiego czlonka zarzadu jednak nie moge rozgryzc.

Generalnie, sadzac po instrumentach handlowanych, dzialaja podobnie do OSTC. Czy to byli pracownicy OSTC? Czy ktos sie stara o prace u nich? Bo to, ze koledze nie odpowiedzieli na wyslane CV, to nie znaczy, ze sa oszustami.

Awatar użytkownika
Emde
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Emde »

zuczek pisze:Generalnie, sadzac po instrumentach handlowanych, dzialaja podobnie do OSTC. Czy to byli pracownicy OSTC? Czy ktos sie stara o prace u nich? Bo to, ze koledze nie odpowiedzieli na wyslane CV, to nie znaczy, ze sa oszustami.
Witaj,jasne,że nie,ale dlaczego nie są zainteresowani CV kolegi z całkiem niezłym stażem?Na logikę zwykłą,jeśli Ty byłbyś pracodawcą,prowadzisz firmę(nie szkoleniową!),to kogo chętniej zatrudnisz?Lub nawet-komu odpowiesz na aplikacje?I na koniec-z kim wolałbyś porozmawiać?
bez większego komentarza-mamy profil potencjalnego pracodawcy.
m.

zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

Wczoraj moja kuzynka dostała propozycję z Urzędu Pracy z Opola w zawodzie pilęgniarka/pielęgniarz z zarobkiem 2200 Euro w Belgi i firmy naprawdę się proszą ostro szukają.W tej sytuacji moim skromnym zadaniem z tego co pisze Tymek że w super renomowanych instytucjach finansowych zachodnich trader po niesamowitych selekcjach sięgających nawet 98% zarobi 2800 Euro to z mojego kilkunastoletniego doświadczenia jako inwestor mogę z czystym sumieniem powiedzieć że temat można olać totalnie i robić to wszystko tylko i wyłącznie dla siebie.

Pozdrawiam.

Ps. lecz i tak się cieszę że ten temat tak się rozwinął
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

Awatar użytkownika
Tymek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Tymek »

Tylko zz pamiętaj, że te 2800 to podstawowa pensja i to na początku ;)
(Czasami na takiej zostajesz do końca a czasami szybko rośnie)
Każdy chce mieć pieniądze, ale pieniądze nie zawsze chcą każdego ;)

Awatar użytkownika
Nievinny
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Nievinny »

To chyba jest jasne. Jesteś dobry = zarabiasz więcej.
No i nie można zapominać o bonusach, które stanowią chyba większość wynagrodzenia.
Trade what you see, NOT what you hear or think

exnergy
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: exnergy »

Cieszy mnie chłopaki fakt, że widząc oferty firm delikatnie mówiąc "nieznanych", zaczynacie już wyrzucać marzenia i rozsądnie patrzycie na oferty pracy, motywacje pracodawców itp. Szkoda, że niektorzy musza na wlasnej skórze przetestować takie "krzaki".

Ja powtórzę stary cytat- tutaj w aspekcie szukania pracodawcy: "lepiej mieć 5% akcji MSFT9microsoft), niż 50% akcji "Krzak Inc." A więc szukać lepiej poważnych instytucji.

copper
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: copper »

trzeba sie zakręcić przy open finance czy innym doradztwie

fxadi
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: fxadi »

Panowie pilnie poszukiwany doradca inwestycyjny :)

Awatar użytkownika
klonmarcin
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: klonmarcin »

fxadi pisze:Panowie pilnie poszukiwany doradca inwestycyjny Smile
Przynajmniej napisałbyś gdzie 8)
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?

https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs

Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...

fxadi
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: fxadi »

{quick_reply.LAST_MESSAGE}

Jeśli chodzi o miejsce to bez znaczenia gdyż miejsce będzie organizowane i jest jeszcze w fazie wyboru . Ważniejsze jest samo zagadnienie czy są wolni i skorzy do współpracy Doradcy Inwestycyjni.

ODPOWIEDZ