Praca na rynku walutowym
Zaciekawila mnie oferta firmy ProTrader z Rzeszowa. Przeprowadzilem maly research i wiem tylko, ze w zarzadzie spolki, zarejestrowanej w styczniu tego roku, jest syn rzeszowskiego biznesmena, wlasciciela m.in. sieci sklepow spozywczych Jedynka. Drugiego czlonka zarzadu jednak nie moge rozgryzc.
Generalnie, sadzac po instrumentach handlowanych, dzialaja podobnie do OSTC. Czy to byli pracownicy OSTC? Czy ktos sie stara o prace u nich? Bo to, ze koledze nie odpowiedzieli na wyslane CV, to nie znaczy, ze sa oszustami.
Generalnie, sadzac po instrumentach handlowanych, dzialaja podobnie do OSTC. Czy to byli pracownicy OSTC? Czy ktos sie stara o prace u nich? Bo to, ze koledze nie odpowiedzieli na wyslane CV, to nie znaczy, ze sa oszustami.
Witaj,jasne,że nie,ale dlaczego nie są zainteresowani CV kolegi z całkiem niezłym stażem?Na logikę zwykłą,jeśli Ty byłbyś pracodawcą,prowadzisz firmę(nie szkoleniową!),to kogo chętniej zatrudnisz?Lub nawet-komu odpowiesz na aplikacje?I na koniec-z kim wolałbyś porozmawiać?zuczek pisze:Generalnie, sadzac po instrumentach handlowanych, dzialaja podobnie do OSTC. Czy to byli pracownicy OSTC? Czy ktos sie stara o prace u nich? Bo to, ze koledze nie odpowiedzieli na wyslane CV, to nie znaczy, ze sa oszustami.
bez większego komentarza-mamy profil potencjalnego pracodawcy.
m.
Wczoraj moja kuzynka dostała propozycję z Urzędu Pracy z Opola w zawodzie pilęgniarka/pielęgniarz z zarobkiem 2200 Euro w Belgi i firmy naprawdę się proszą ostro szukają.W tej sytuacji moim skromnym zadaniem z tego co pisze Tymek że w super renomowanych instytucjach finansowych zachodnich trader po niesamowitych selekcjach sięgających nawet 98% zarobi 2800 Euro to z mojego kilkunastoletniego doświadczenia jako inwestor mogę z czystym sumieniem powiedzieć że temat można olać totalnie i robić to wszystko tylko i wyłącznie dla siebie.
Pozdrawiam.
Ps. lecz i tak się cieszę że ten temat tak się rozwinął
Pozdrawiam.
Ps. lecz i tak się cieszę że ten temat tak się rozwinął
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
Cieszy mnie chłopaki fakt, że widząc oferty firm delikatnie mówiąc "nieznanych", zaczynacie już wyrzucać marzenia i rozsądnie patrzycie na oferty pracy, motywacje pracodawców itp. Szkoda, że niektorzy musza na wlasnej skórze przetestować takie "krzaki".
Ja powtórzę stary cytat- tutaj w aspekcie szukania pracodawcy: "lepiej mieć 5% akcji MSFT9microsoft), niż 50% akcji "Krzak Inc." A więc szukać lepiej poważnych instytucji.
Ja powtórzę stary cytat- tutaj w aspekcie szukania pracodawcy: "lepiej mieć 5% akcji MSFT9microsoft), niż 50% akcji "Krzak Inc." A więc szukać lepiej poważnych instytucji.
- klonmarcin
- Maniak
Przynajmniej napisałbyś gdziefxadi pisze:Panowie pilnie poszukiwany doradca inwestycyjny Smile

Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...