E-booki, książki - szukam, kupie, sprzedam, zamienie.
Po Surdelu prawie wszystko jest lepsze i warte przeczytaniaparaditto pisze:witam! co po Surdelu?? jedną dwie pozycje do przeczytania proszę.

Podane przez Emde powyżej są jak najbardziej warte polecenia. Potem będziesz wiedział już mniej więcej w jakim kierunku chcesz iść i na czym się skupić.
Jeśli też choć trochę interesujesz się ekonomią to warto łyknąć książkę R. Yamarone "Wskaźniki ekonomiczne".
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Nie mogę sprzedać czegoś co otrzymałem za darmo,to niemoralneparaditto pisze:emde widziałem twoją wcześniejszą listę ale chodziło mi o jedną książkę na początek. dziękuje za odpowiedź a masz może książkę Murphiego albo ebooka za opłatą oczywiście????

Podaj mi maila na priv,podeślę Ci kilka pozycji.
pozdrawiam,
Marcin.
Hej,
Poszukuje(z marnym skutkiem) "Mistrzowie Rynków Finansowych" Jacka Schwagera. Chętnie wymienię się za jakieś inne książki(w formie elektronicznej oczywiście) jak np. Analize techniczną Murphy'ego(choć pewnie każdy ma i przeczytał), książki surdela, czy nawet książki nie związanie bezpośrednio z rynkiem. Mam ich naprawdę masę...
Pozdro.
Poszukuje(z marnym skutkiem) "Mistrzowie Rynków Finansowych" Jacka Schwagera. Chętnie wymienię się za jakieś inne książki(w formie elektronicznej oczywiście) jak np. Analize techniczną Murphy'ego(choć pewnie każdy ma i przeczytał), książki surdela, czy nawet książki nie związanie bezpośrednio z rynkiem. Mam ich naprawdę masę...
Pozdro.
"nie ważne jak dużo mleka może wypić twój sąsiad lub czy jego dzieci podkradają ser żółty z kanapek swoich rówieśników, tak naprawdę ważne jest to czy potrafiłbyś przepłynąć jezioro mając schowanego w kieszeni banana i 3 litry bezołowiowej benzyny"
heh, wiem, że są do kupienia, ale chciałbym najpierw przejrzeć tę książkę w postaci ebooka, zanim zdecyduję się kupićsena9 pisze:Mistrzowie...są do kupienia w wielu sklepach, wystarczy poszukac, empik, malkerska itp, wiem bo niedawno sam kupowalem a ta pozycja moim zdaniem wiele nie wnosi, no może pobudza motywacje i wzmaga marzenia:)

"nie ważne jak dużo mleka może wypić twój sąsiad lub czy jego dzieci podkradają ser żółty z kanapek swoich rówieśników, tak naprawdę ważne jest to czy potrafiłbyś przepłynąć jezioro mając schowanego w kieszeni banana i 3 litry bezołowiowej benzyny"