na uchf bedzie reakcja na 200 pips i mozesz jej nie widziec na w1 , mam to samo narysowaneironicman01 pisze:USDCHF - tak ja to widze w dluzszym terminie;) Co nie znaczy ze nie odbije sie "na chwile" od 1.05.

pozdrawiam
fakt, na dziennym zapowiada sie fajna konsola:Wa$$kII pisze:na uchf bedzie reakcja na 200 pips i mozesz jej nie widziec na w1 , mam to samo narysowaneironicman01 pisze:USDCHF - tak ja to widze w dluzszym terminie;) Co nie znaczy ze nie odbije sie "na chwile" od 1.05.
pozdrawiam
Właśnie tam zagrałemfxlamer pisze:Kolejny sell na kablu 5200. Stop 25 pip, niewielka pozycja, target 50 pips, dywergencja na macd. Kabel przekroczył grubo swój ADR, pora nieciekawa na trading, ale sądzę, że może powoli spadać w konsolidacje w okolice 5150.
dodaj %$ w opisie fibo zakładka fibo właściwościkinder26 pisze:Właśnie tam zagrałemfxlamer pisze:Kolejny sell na kablu 5200. Stop 25 pip, niewielka pozycja, target 50 pips, dywergencja na macd. Kabel przekroczył grubo swój ADR, pora nieciekawa na trading, ale sądzę, że może powoli spadać w konsolidacje w okolice 5150.
Sądzisz że spadki mogą dojść w okolice 1.5100?
Ważny S/R, 00 , i 50 fibo tej fali wzrostowej
póki co zamknąłem polowe przy +20 i przesunąłem SL na BE myślę że to dobra strategia
PS. fxlamer jak pokazać cenę obok wartości poziomów fibo?
inwestor86 pisze:fed fund rate o 7.15
udalo sie zamnkac zlotko tuz przed.. uff, maly szorcik na GJ, sl 138.17, opor i linia downtrendu na h4
dziś znajomemu mówiłem aby nie sellował kabla to bo mi właśnie na 1-2-3 breakout wyglądaWa$$kII pisze:funt wygląda mi na 1-2-3 BO http://www.nobrainertrades.com/2009/06/ ... akout.html