Ten link zostal umieszczony przez innego poetę na 112 stronie tego watku, ja go tylko przekleilem. ciwan pisze:Nie znam sie na torrentach i takich tam.
Co mam teraz z tym fantem zrobic by sciągnąć caly plik.?
MOD: proszę nie umieszczać linków do torrentów
Naked Trading (bez wskaznikow) - czyli Price Action w akcji
- przez weekend przestudiowalem niecałe dwie plyty, a wejście miałem podobne do Twojego fxlamerfxlamer pisze:Link do zawartości kursu (za długi spis żeby wklejać tutaj) http://www.fibonaccitrader.net/workshop ... s_lori.htm

More practice, more luck!
- Spragniony
- Gaduła
szukałem na forum, ale nie znalazłem, tyle że w internecie udało mi się znaleźć linki, tyle, że na rapidshare.fxlamer pisze:12 płytowe szkolenie "Pro Trader Complete Forex Course".
czyli jednym słowem: warto?Ykee pisze: przez weekend przestudiowalem niecałe dwie plyty, a wejście miałem podobne do Twojego fxlamer - mam nadzieję, że to nie przypadek był, tylko efekt powyższych studiów... heh

Yes, I can
studiowałem wszystkie Jego płyty moim zdaniem warto. Trochę amerykańskie rollin i dałoby się to umieścić na kilku płytachSpragniony pisze:szukałem na forum, ale nie znalazłem, tyle że w internecie udało mi się znaleźć linki, tyle, że na rapidshare.fxlamer pisze:12 płytowe szkolenie "Pro Trader Complete Forex Course".
czyli jednym słowem: warto?Ykee pisze: przez weekend przestudiowalem niecałe dwie plyty, a wejście miałem podobne do Twojego fxlamer - mam nadzieję, że to nie przypadek był, tylko efekt powyższych studiów... heh

właśnie zasellowałem gu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Yaaa man
zamknięte już 60% na +25 pipskinder26 pisze:jak dużego ruchu się spodziewasz?Wa$$kII pisze:właśnie zasellowałem gu
...czyżby powtórka z przed 2 tygodni aż do 1.49?
SL na 0 pips
kolejne 20% zamknięte na dole TL'a małego screen powyżej
nie wiem co będzie dlatego wurzucam po części

edited:
60% na +25
20% na +40
closed +23 pips

20% nadal w drodze TL złamany

Yaaa man
Właśnie sknerstwo spowodowało, że móje zlecenie buy zostało pominięte o 7 pips.
Sell zrobiłeś dobry, główny target bym ustawił na low dzisiaj, reszte (10-20%) na ew zjazd w dół.
PS. Przyjmując, że formuje nam się mały RGR, sprzedaż na poziomie szczytu prawego ramienia było idealnym miejscem (ok 1.5080). Jeżeli przebije poziom szyi (ok 1.5020) i wróci testować ten poziom, możliwy sell do 14950 i do low ze środy.
Sell zrobiłeś dobry, główny target bym ustawił na low dzisiaj, reszte (10-20%) na ew zjazd w dół.
PS. Przyjmując, że formuje nam się mały RGR, sprzedaż na poziomie szczytu prawego ramienia było idealnym miejscem (ok 1.5080). Jeżeli przebije poziom szyi (ok 1.5020) i wróci testować ten poziom, możliwy sell do 14950 i do low ze środy.
Ostatnio zmieniony 15 mar 2010, 16:32 przez fxlamer, łącznie zmieniany 2 razy.
Bedzie dobrze, luz......
=================
=================
Taki już mój MM. główny target na nie jest określony będę zarządzał SL'em interesuje mnie 200-300 pips teraz widzę mocne wsparcie i po 1.5fxlamer pisze:Właśnie sknerstwo spowodowało, że móje zlecenie buy zostało pominięte o 7 pips.
buy minął mnie o rano o jakieś 13 pips ;/ bywa muszę się z tym liczyć czekałem na ten poziom 62% +1.5 okrągła liczba + 50% całego ruchu w górę:)
fxlamer rysujesz tak fibo ?z niższego szczytu? albo ktokolwiek inny?
Yaaa man