To chyba najlepsza strategia jaką stosowałem. A wyniki? No cóż... Powiem tak: na właściwym poziomie ;-)wyczestom pisze:jesli stosujesz strategie woodiego to pochwal sie wynikami![]()
Pozdrawiam
woodie's cci system - niewiarygodnie obszerny zbiór zasad
Witam,
odgrzeje stary kotlet
Dla miłośników Woodies CCI panel z jego ustawieniami na MT4.
W załączniku wskazniki, szablony, obrazki i instrukcja obsługi.
Miłej zabawy.
PS. Dla mnie ustawienia CCI 30/14 lepiej pracuja na 5min niz 14/6.
PPS. W sumie fajny bajer jak sie dobrze kuma system Woodiego, mozna skalpowac na 5min i tradowac np na 30min, H1.
odgrzeje stary kotlet

Dla miłośników Woodies CCI panel z jego ustawieniami na MT4.
W załączniku wskazniki, szablony, obrazki i instrukcja obsługi.
Miłej zabawy.
PS. Dla mnie ustawienia CCI 30/14 lepiej pracuja na 5min niz 14/6.
PPS. W sumie fajny bajer jak sie dobrze kuma system Woodiego, mozna skalpowac na 5min i tradowac np na 30min, H1.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 12 cze 2007, 18:05 przez fxlamer, łącznie zmieniany 1 raz.
Bedzie dobrze, luz......
=================
=================
witam wrzuce cos od siebie dla leniwych ktorym sie nie che grzebac na stronie woodiego jest opis po polsku podstaw sysa http://www.woodiescciclub.com/tools/polish-cci.pdf
Wyniki
Witam wszystkich.
Jestem dosyć świeży w forexie (interesuję się kilka miesięcy) a już na pewno świeży na tym forum (to mój pierwszy post).
Chciałbym się pochwalić wynikami gry. Otóż gram na D1, sposobem opisanym przez Gandalfa i oto efekt: 2h siedzenia przed komputerem (niestety praca na więcej nie pozwala), 2 dni i 450pips do przodu. Gram na rachunku demo.
Największy zysk na parach: USD/CAD, CAD/JPY
Jestem dosyć świeży w forexie (interesuję się kilka miesięcy) a już na pewno świeży na tym forum (to mój pierwszy post).
Chciałbym się pochwalić wynikami gry. Otóż gram na D1, sposobem opisanym przez Gandalfa i oto efekt: 2h siedzenia przed komputerem (niestety praca na więcej nie pozwala), 2 dni i 450pips do przodu. Gram na rachunku demo.
Największy zysk na parach: USD/CAD, CAD/JPY