lucaass pisze:i jak sie sprawdza na 5m jesli mozna wiedziec ?
te chaty dzialaja ??
ja jestem zadowolony ale po tygodniu testowania nic nie będę pisał po miesiącu dwóch będe mógł coś więcej powiedzieć. Wychodzę z założenia ze jeżeli tak dużo ludzi to stosuje to nie mogą sie mylić Jedynie może być problem z zaadaptowaniem takiego stylu gry do swojego temperamentu - charakteru.
Chaty działają ale nie zawsze jest na nich burzliwa rozmowa
Dzisiaj bardzo udany dzień - dużo pipsów na 5 M + 88
Staram się informacje podawać na bieżąco na chacie jak sie coś ma pojawić - zapraszam do wspólnego trajdowania
Poniżej formacja przecudnej urody na jenie sie pokazała ale akurat nie byłem przykuty do wykresów i czekałem na dane dla CAD.
Przeszła mi kolo nosa ale zapodam sobie do galerii.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Analiza po ... ( nie w trakcie ) więc jeżeli dobrze to interpretuje to jest to FAMIR. Potrzebuje sie upewnić co do formacji ponieważ wystąpiła po odbiciu sie ceny od Pivot Daily (biała przerywana linia ) - co już mnie stawia na nogi ale brak obycia z takim odbiciem wymusza szukanie potwierdzenia na CCI. Sygnał był na + 40.
Potwierdzenie bardzo konieczne bo to cienka linia z tymi formacjami przeciw trendowi ; ) - ale czemu nie wykorzystać jak pojawia sie okazja - dodatkowo moment wyjścia tez pięknie widać na CCI - czyli dotarcie do -200 i nawrotka ( HFE)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.