hm.. na gu zmyłkę zrobiła ta świeczka przed danymi...
5040 wszedłeś na gu ?
Koncepcja ZERO LINE by MightyOne
hm.. sądziłem że ta została już użyta z m30 więc nie próbowałem eSek. Inna sprawa że u mnie H świecy nie dotknął ZL z m15 więc tym bardziej nie ruszałem. 5054 dokładnie tam na m30 było ale pierwsze odbicie daleko jej nie zaniosło nie liczyłem na 2gie
trudno czasem i tak się dzieje.
Inna sprawa że zmyłka na m30 wzrostowa

Inna sprawa że zmyłka na m30 wzrostowa

możliwa jazda UP na indeksach po 15:30 (otwarcie USA)
oto i DJ:
Dodano po 22 minutach:
Panowie a co wy na to żeby pisać tutaj o MOMO które zostało stworzone.
Nie zawsze wszystko jest zauważone.
Hex, Shadi?
oto i DJ:
Dodano po 22 minutach:
Panowie a co wy na to żeby pisać tutaj o MOMO które zostało stworzone.
Nie zawsze wszystko jest zauważone.
Hex, Shadi?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Even when it's snowing I'm party going
55 pipsów na GU ale myśle żeby trzymać chyba że dostane cos nie pokojącego na M15
A Eu cienko tylko +12
Dodano po 6 minutach:
dobra zamknełem +75 GU
+16 EU 
Wejście na GU idealne książkowy przyklad a na Eu zrypałem spóxnione wejście o 30 pipsów.dlatego EU tak cienko. Gu D1 mówi nam idziemy do góry !
A Eu cienko tylko +12
Dodano po 6 minutach:
dobra zamknełem +75 GU

Wejście na GU idealne książkowy przyklad a na Eu zrypałem spóxnione wejście o 30 pipsów.dlatego EU tak cienko. Gu D1 mówi nam idziemy do góry !
Ostatnio zmieniony 05 mar 2010, 17:19 przez HEX, łącznie zmieniany 1 raz.
Some times the only response is "shit happens" and "you can't win them all."
ale ty HEX wchodziles w ktorym momencie?? i z godnie z ZL czy jak? bo tam tego nie widze
fak, piona dla ciebie, przeciez widac to jak cholera na D1!!!!!!!!!!!!!!
Shadi a ty?? jakies trady po 14:30??
fak, piona dla ciebie, przeciez widac to jak cholera na D1!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony 05 mar 2010, 17:29 przez saku82pl, łącznie zmieniany 3 razy.
GU linia ZL 4990 wejście 5040 trochę spóźnione ale zakres byl ogromny więc 5 pipsów w ta czy w tą.
Ale zostawiłem sporo na stole ale jak się cofnie to dokupie jak coś
Dodano po 3 minutach:
jak patrze na GU to mnie teraz krew zalewa ale najważniejsze to trzymac się zasad
Dotklo ZL to wychodze ile razy jest tak że róje do góry jak porąbane a nagle szybciej się cofa:) lepiej brać to co się ma,bo na forexie najciężej jest wyjść z pozycji która przynosi zyski.
Dodano po 1 minutach:
Ale zostawiłem sporo na stole ale jak się cofnie to dokupie jak coś
Dodano po 3 minutach:
jak patrze na GU to mnie teraz krew zalewa ale najważniejsze to trzymac się zasad
Dotklo ZL to wychodze ile razy jest tak że róje do góry jak porąbane a nagle szybciej się cofa:) lepiej brać to co się ma,bo na forexie najciężej jest wyjść z pozycji która przynosi zyski.
Dodano po 1 minutach:
Ciągle to mówie i jeszcze raz powiem Panowie ważniejszy jest większy interwał.saku82pl pisze:fak, piona dla cienie, przeciez widac to jak cholera na D1!!!!!!!!!!!!!!
Some times the only response is "shit happens" and "you can't win them all."
ładnie, ładnie HEX, masz to coś
hehe
Dodano po 1 godzinach 49 minutach:
Moje przemyślenia co do następnych ruchów.
Ujek, dotknął momo H4, pytanie czy co z silnym oporem po lewej w kółku, możę jakaś korekta i przebije, ale dokąd spadnie?
Edzio, dotknął momo H4, spadek do kolejnego momo H4 wzrostowego, tam jest jeszcze momo h1 na wzrosty, także może odbije i w górę
Poczekam do następnej swiecy. Zobaczymy
Napiszcie co wy o tym sądzicie.
Nikt więcej tego wątku nie śledzi?? Come on people!!!!
Piszcie, śledzcie, porównujcie, wklejajcie swoje screeny i przemyślenia, będzie łatwiej, lepiej.
Miłego weekendu
Dodano po 18 minutach:
chyba że już na edku co nieco się zdarzyło, teraz mam zagwostke, jak rozpatrywać poziomy momo?? patrząc na tym przykładzie, na h4 cena dotkneła momo na spadki, czy to nie był przypadkiem moment wejścia? bo patrząc na to samo na m15 to już powinien się zacząć ruch w górę po dotknięciu momo h4 na wzrosty. Tylko, że cały ten ruch jest wciąż w zakresie jednej świecy h4. Kurna, pogubiłem się z tym. Może ktoś wyjaśnić.

Dodano po 1 godzinach 49 minutach:
Moje przemyślenia co do następnych ruchów.
Ujek, dotknął momo H4, pytanie czy co z silnym oporem po lewej w kółku, możę jakaś korekta i przebije, ale dokąd spadnie?
Edzio, dotknął momo H4, spadek do kolejnego momo H4 wzrostowego, tam jest jeszcze momo h1 na wzrosty, także może odbije i w górę
Poczekam do następnej swiecy. Zobaczymy

Napiszcie co wy o tym sądzicie.
Nikt więcej tego wątku nie śledzi?? Come on people!!!!
Piszcie, śledzcie, porównujcie, wklejajcie swoje screeny i przemyślenia, będzie łatwiej, lepiej.
Miłego weekendu

Dodano po 18 minutach:
chyba że już na edku co nieco się zdarzyło, teraz mam zagwostke, jak rozpatrywać poziomy momo?? patrząc na tym przykładzie, na h4 cena dotkneła momo na spadki, czy to nie był przypadkiem moment wejścia? bo patrząc na to samo na m15 to już powinien się zacząć ruch w górę po dotknięciu momo h4 na wzrosty. Tylko, że cały ten ruch jest wciąż w zakresie jednej świecy h4. Kurna, pogubiłem się z tym. Może ktoś wyjaśnić.