Wszystkie pytania dozwolone-Dla początkujących Forexowców
W tej w której wydajesz pieniądze (np. na życie), a jeśli broker jej nie oferuje to najlepiej wybrać taką, która cechuje się najmniejszymi wahaniami względem w/w waluty.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Niestety brokerzy oferujący rachunek w PLN mają wątpliwą reputację (chyba Admiral Markets wypada z nich najlepiej, ale też było o nich w swoim czasie dużo negatywnych opinii, nie wiem jak jest teraz, gdy funkcjonują już jako Admiral Markets AS). Ja niestety mam obydwa swoje rachunki w EUR, co aktualnie nie jest zbyt dobrym wyborem. Niestety często jest tak, że oprócz USD i EUR nie ma nic innego do wyboru.W tej w której wydajesz pieniądze (np. na życie), a jeśli broker jej nie oferuje to najlepiej wybrać taką, która cechuje się najmniejszymi wahaniami względem w/w waluty.
Tak ostatnio się zastanawiałem i myślę, że całkiem dobrym pomysłem byłby rachunek we franku szwajcarskim (CHF) - co o tym myślicie?
- daromanchester
- Przyjaciel Forum
Temat był wielokrotnie. Opcja szukaj się przydaje.
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... highlight=
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... highlight=
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
-
- Uczestnik
Czy MT4 pójdzie tylko na telefonach z Windows Mobile? Nie ma wersji pod androida, albo inny OS na komórce (nie wiem czy są jeszcze jakieś inne)? Te telefony z WinMobile są troche drogie...forexavatar pisze:mt4 przez telefon? owszem jest platforma na pocket pc, ale za granica bedzie drogie polaczenie gprs. Trzeba dobrze skonfigurowac bo standardowo zaciaga kilka par walut i transfer rosniea i jeszcze dam info, ze na poceket pc to mt4 nadaje sie jedynie do sledzenia transakcji, otwierania i zamykania zleceń. I tyle. Jest tam tylko kilka wskaznikow, swoich wgrac nie mozna nie moiwac juz o uzywaniu na tym ea. Jest to niemozliwe. Do analizy tez sie slabo nadaje ze wzgledu na maly ekran.