Ciekawe wskaźniki do MT4
mówisz maszfx_rambo pisze:małe pytanko
ma ktoś pod ręką indyk ktory wyświetla "newsy"
pozdrawiam

drugi "IN10TION NewsReader " pod linkiem : http://www.forex-tsd.com/215104-post1.html
większość bajerów można w nim wyłączyć zostawiając same newsy
Pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
źle sie wyraziłemkris007 pisze:"IN10TION NewsReader" pokazuje w tabeli godziny i newsy, alertów raczej nie wysyła, no mi to wystarcza, ale to już indywidulna sprawafx_rambo pisze:a ten pod tym linkiem jeszcze mi ani razu nie zadzialal
Pozdrawiam
nie otworzył mi się w mt4 (u rożnych brokerow próbowałem)
Czy zna ktoś taki wskaźnik, który dawałby sygnał dzwiękowy lub na ekranie, kiedy np. zbliża się czas publikacji danych makro itp?
Coś jak budzik lub tym podobne ustrojstwo, które możnaby zaprogramować na alerty o określonych godzinach/ godzinie.
Mogłoby się przydać zapalonym trejderom (mnie również) i ostrzegać w ważnych momentach, przywołując do większej wstrzemięźliwości przy otwieraniu nowych pozycji.
Coś jak budzik lub tym podobne ustrojstwo, które możnaby zaprogramować na alerty o określonych godzinach/ godzinie.
Mogłoby się przydać zapalonym trejderom (mnie również) i ostrzegać w ważnych momentach, przywołując do większej wstrzemięźliwości przy otwieraniu nowych pozycji.
tak, nawet na tej stronie jest takidusigrosz pisze:Czy zna ktoś taki wskaźnik, który dawałby sygnał dzwiękowy lub na ekranie, kiedy np. zbliża się czas publikacji danych makro itp?