zz pisze:Raffiko sam naucz się ortografi zanim zaczniesz pouczać innych.
a do czego nawiązujesz?
zz pisze:Od dyslektyków się odwal...
piękny ton - aż się prosisz o komentarz.
zz pisze:jeden z moich synów jest dyslektykiem...
ciekawe po kim to ma...
zz pisze:niestety nie jest tak jak piszesz proponuję zapoznać się z tematem dogłębnie.
Ja również jestem "dyslektykiem" i nawet dostałem jakiś świstek na maturę (dzięki czemu ją zdałem...). Pytanie tylko co związku z tym? Jak ktoś ma AIDS-a to się go trzyma z daleka od innych a jak ktoś ma dysleksję to można ją akceptować i przywalać żeby się rozpowszechniała? Próbuję Cię zrozumieć ale jak to mówił Einstein:
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota. Co do tej pierwszej są jednak pewne wątpliwości.
Więc nie gniewaj się, że sobie odpuszczę...
zz pisze:To forum jest jedynym miejscem w Polsce gdzie traderzy i przyszli traderzy mogą poważnie porozmawiać
Możesz mi wskazać chociaż jeden "poważny" temat? najlepiej, żebyś Ty w nim brał udział - może źle szukam
zz pisze:więc nie zawracaj nam głowy pierdołami.
Naprawdę reprezentujesz wysoki poziom - brak mi słów...
zz pisze:Osobiście doradzam popracować realnie na fx z 5-10 lat a potem dopiero przypieprzać się do ortografi...
a co Ci dało te 5-10 lat? poza tym, że przestałeś się rozwijać a poziomem inteligencji nie dorównujesz dzieciom w przedszkolu (góra dzieciom z 3 klasy podstawówki)...

Co to w ogóle za punkt odniesienia?!
P.S.
apeluję do moderatorów o wyróżnienie dla "zz" za wyjątkowo małą ilość błędów popełnionych w poście i częste używanie polskich liter (biorąc pod uwagę jego bełkot w pozostałych postach ten jest na wyjątkowo wysokim poziomie...).
Pozdrawiam