North Finance - wszystko o....
-
- Stały bywalec
kkg11 pisze:dzis znowu przerwa nastąpiła.......
zeby tam grac chyab trzeba odrazu nastawiac stop losa i take profit...
a jeszcze jak zaczynałem grac jakies 5 mc temu wszystko smigało jak marzenie chyab czas zmienic platforme....a szkoda
Pozdrawiam i odradzam........
hehehe

teraz jkaos od miesiaca maja takie zwisy strasznie nie stabilna jest ta platforma,
tez mi sie podobalo NF, no ale cozz....
-
- Stały bywalec
Chyba mnie też się mała panika udzieliła, bo wypłaciłem wszystkie pieniądze i rozpocząłem małe śledztwo. Okazuje się, że całkiem niepotrzebnie... Broker ma się całkiem dobrze i z pewnością nie zamierza się zwinąć. Otrzymałem odpowiedź na mail wysłany do NF w sprawie awarii serwera i problemów z logowaniem. Zapewniono mnie, że sytuacja juz się nie powtórzy, a spowodowane było to wymianą serwerów. Bez problemu można skontaktować się także przez Skype. Support NF poinformował mnie ponadto, iż można załatwiać wszystkie sprawy przez brokera wprowadzającego, którym na rynku polskim jest:
ForexTradeSystem.com
Address: ForexTradeSystem.com, ul. Warszawska 12/4, 41-200 Sosnowiec, Poland
Phone: +48696 131 166
E-mail: northfinance@forextradesystem.com
Web-site: http://www.forextradesystem.com
Istotnie broker wprowadzający działa i ma siedzibę w tym miejscu (sprawdzone!), a co najważniejsze jest chętny do pomocy.
Zapisywać się, a nie jęczeć!
ForexTradeSystem.com
Address: ForexTradeSystem.com, ul. Warszawska 12/4, 41-200 Sosnowiec, Poland
Phone: +48696 131 166
E-mail: northfinance@forextradesystem.com
Web-site: http://www.forextradesystem.com
Istotnie broker wprowadzający działa i ma siedzibę w tym miejscu (sprawdzone!), a co najważniejsze jest chętny do pomocy.
Zapisywać się, a nie jęczeć!

| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Hmm nie uwazasz ze twoje sledztwo wogole nie udziela obiektywnej odpowiedzi - bo jej szukales u NF ktora jest sprawca tych problemow - a niby co ci mieli odpwiedziec ze sa na skraju bankructwa i chca jak najwiecej orznac klientow - to tak jakbys sie pytal zlodzieja czy ukradl - on odpowie ze nie i juz wszystko jest w porzadku ?