Koncepcja ZERO LINE by MightyOne
-
- Bywalec
No pokazałeś dokłądnie moje wejście:) A wcześniej był jeszcze sygnał na longa a jeszcze wcześniej na shorta dzisiaj się działo.
Tylko nie mam pojęcia dlaczego własnie tam dałes TP ja miałem trochę bliżej.
Dodano po 3 godzinach 44 minutach:
o kurde ale wszystko walło!! Ale ja nie wszedł bym w to bo moje wejścia bazują na świeczkach M5 i mój Sl bazuje na świeczkach M5 a jak świeczka M5 ma 40 pipsów to nie wchodze bo mój SL to max 20 pipsów. na upartego można było znaleźć w tym wszystkim jakąs ZL ale w realu wątpie czy wszedłbym w coś takiego.No to czekam na londyńską sesje
Dodano po 8 godzinach 5 minutach:
Dzisiaj jest zły dzień ;/
Tylko nie mam pojęcia dlaczego własnie tam dałes TP ja miałem trochę bliżej.
Dodano po 3 godzinach 44 minutach:
o kurde ale wszystko walło!! Ale ja nie wszedł bym w to bo moje wejścia bazują na świeczkach M5 i mój Sl bazuje na świeczkach M5 a jak świeczka M5 ma 40 pipsów to nie wchodze bo mój SL to max 20 pipsów. na upartego można było znaleźć w tym wszystkim jakąs ZL ale w realu wątpie czy wszedłbym w coś takiego.No to czekam na londyńską sesje
Dodano po 8 godzinach 5 minutach:
Dzisiaj jest zły dzień ;/
Some times the only response is "shit happens" and "you can't win them all."
hmmm wyruchała mnie świeczka na M% wszystko było ładnie otworzyłem zlecenie na short ale świeczka M5 zamkneła się przeciwko mnie więc zamknełem tranzakcje poczym poszedł ładny short i tak samo z longiem ;/ jak krew w piach.Sytuacja na GU mówi że long ale zobaczymy, czaje się żeby wejść
Dodano po 11 minutach:
Long na EU i Gu się udał doszło do mojego TP,teraz czekam na korekte i jak dobrze pójdzie będzie super LONG ;]
Dodano po 11 minutach:
Long na EU i Gu się udał doszło do mojego TP,teraz czekam na korekte i jak dobrze pójdzie będzie super LONG ;]
Some times the only response is "shit happens" and "you can't win them all."