Spokojnie i na stałym poziomie

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

Zgadzam się generalnie L ale dane, dane, dane może być różnie. Edej jakby szukał drugiego wczorajszego low
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Awatar użytkownika
thefear
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: thefear »

No i z naszych L-ek nici. SL - 30 p. Ale szybkie rozpoznanie i S-ka pare minut przed danymi o PKB ze strefy euro, już zarobiło na poprzedni SL i to dwa razy. A jak u was? Serol, dalej na L polujesz ? Padło główne wparcie, pewnie ameryka jeszcze dzisiaj swoimi danymi dołoży.. i pewnie zrobimy nowe dno
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.

qba3
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: qba3 »

ja na S siedziałem od wczoraj od 10 ale postawiłem tp tylko 30p od paru tygodni edek chodzi w kanale jak po sznurku i o żadnych L mowy nie było teraz 1,3700 ładnie przebiło trzeba poczekać ale pewnie 1.35 zawitamy można próbować chyba jakiego szorta małym lotem z 10 pip albo poczekać na korekte
Big wheels keep on turning

Awatar użytkownika
Seneszal26
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Seneszal26 »

Dzisiaj rano zamknałem wczorajszego shorta i to był błąd .Sądziłem, że dzisiaj będzie dzień longów. No ale cóż to jest forex .
Nie podejmuj żadnych działań dopóki nie nadarzy się odpowiednia okazja

Awatar użytkownika
Seneszal26
Pasjonat
Pasjonat

Witam.Wszedłem w shorta dość ryzykownego ale tak musze spekulować z wiadomych przyczyn.Oczywiście bezpieczniej byłoby wejśc na pullbacku ale nie wiem czy załapałbym się na ten ruch także biorę to co rynek daje.Powód wejścia index dolca na D1 zatrzymał się na wsparciu i myslę, że narazie sobie z tym wsparciem nie poradzi ale prawdopodobnie tylko przez krótki czas.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Seneszal26
Pasjonat
Pasjonat

Kilka dni temu skusiłem się na longa na usd/jpy.Przed chwilą zamknałem +76p :wink:I jeszcze zmodyfikowałem poprzednie wejście na eurusd ustawiając TP na 1.3715

Awatar użytkownika
thefear
Pasjonat
Pasjonat

Gratulacje. Może zmienisz parę do gry :) A dzisiaj coś ugrałeś? Ja dzisiaj poza rynkiem i widze że dużo nie straciłem :P
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.

Awatar użytkownika
Seneszal26
Pasjonat
Pasjonat

Witam.Jednak zostane przy eurusd .Na drugim koncie testuje inne pary.Dzisiaj jeszcze nic nie ugrałem jak narazie czekam na dobry moment do wejścia w L a tobie jak idzie?
Nie podejmuj żadnych działań dopóki nie nadarzy się odpowiednia okazja

Awatar użytkownika
Seneszal26
Pasjonat
Pasjonat

Może tworzy się taka formacja, co Wy na to?

Awatar użytkownika
thefear
Pasjonat
Pasjonat

Cżyżbyś tym otwartym zleceniem postawił wszystko na jedną kartę. Duży TP i brak SL o tym możę swiadczyć. Ja w chwilach desperacji, i bycia na dnie teżtak robiłem i raz musiałem troche dopłacić, a drugi raz się udało. Aktualnie póki co, powoli idę do przodu. Taka formacja RGR troche naciągana moim zndaniem ale kto wie.. Dzisiaj jeszcze to posiedzenie FOMC, po tym mogą dziać się cyrki.

ODPOWIEDZ