Sam dwa lata temu zafascynowany gielda zaczalem swoja przygode od zalozenia konta u brokera i wplaceniu 5000 z czego po tygodniu zostalo mi 700

Np karta kredytowa (w wielu bankach zwykłymi "bankomatowymi" też można) Wysyłanie kasy to po założeniu konta (u chłopaków z www.forexclub.pl oczywiście) to po prostu zalogowanie się, podanie numeru karty etc i kasa po chwili jest na koncie - czasami dosłownie po chwili)sibkods pisze:Zainteresowałem sie forex'em 2 ty. temu Zanim zacznę grac na real to jeszcze długa droga przede mną, ale interesuje mnie kilka technicznych rzeczy.
np. broker FXPro
W jaki sposób wysłac na konto brokera np. 300 $ ?
Jak potem wygląda wypłata zarobionych pieniędzy?
Jak to się mówi za dużo czasu przy kompie (+Tokyo) i tez oczy padająSongo89 pisze:ale ja nie napisałem "wypłacać" warto czasem przeczytać 2 razy gdy masz jakieś wątpliwości;) dokładnie chodziło mi to"gdy byliście bardzo dobrzy na demie to czy wtedy wpłacaliście kase na konto REAL"
Hmm ale są osoby co pewnie sporo czytają,i sa w stanie w ciągu paru miechów osiągnąć to co inni w pare lat,nieprawdaż?:)
No własnie, ale jak na koncie mam PLN , tak mam sam przewalutować pieniądze według aktualnego kursu i wysłać 290 zł jako 100$ czy jak ?Np karta kredytowa (w wielu bankach zwykłymi "bankomatowymi" też można) Wysyłanie kasy to po założeniu konta (u chłopaków z www.forexclub.pl oczywiście) to po prostu zalogowanie się, podanie numeru karty etc i kasa po chwili jest na koncie - czasami dosłownie po chwili)
Niestety nie po aktualnym kursie, a po kursie ustalonym przez bank. Dodatkowo jeśli wpłacasz kartą Visa to polecam założyć rachunek w EUR ponieważ transakcje za pomocą Visy rozliczane są w euro więc unikniesz podwójnego przewalutowania.sibkods pisze:tak mam sam przewalutować pieniądze według aktualnego kursu i wysłać 290 zł jako 100$ czy jak ?