North Finance - wszystko o....

Sprawy techniczne dotyczące poszczególnych platform handlowych.

Co myślisz na temat tego brokera ?

Zdecydowanie polecam
11
31%
Poza paroma minusami są ok
9
25%
Przeciętny
9
25%
Mają wiele wad
1
3%
Stanowczo odradzam
6
17%

Liczba głosów: 36

spekul
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: spekul »

Wiem ,wkurzam się od od lat ,ale dziś na forum mBanku mradni {jakoś tak się nazywają } puścili trochę farby., za co mają być ukarani.A za nic się nie karze. POzdr.

nice123
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: nice123 »

z tego co mi typeska pokazywala na swistku zauwazylem ze przelewy kosztowaly:
od 25zl ,
pozniej 35 + 5zl za dodatkowe info czyli w przelewie do NF: Deutche Bank Trust Co Americas , SWIFT BKTRUS33 Corr. Account: 04-053-863;
dowiadywalem sie tez o oplaty w nowym banku DOMINET w moim miescie i babka mi powiedziala ze kosz przelewu to 14zl + jakies dodatkowe grosze , ale nie zakladalem u nich bo bym byl 1szym ktory ma konto walutowe.

Awatar użytkownika
Jekert
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Jekert »

Można w łatwy sposób usunąc ograniczenie ustawiania SL i TP powyżej 10 pips. Wystarczy skorzystać z MT4 pobranego ze strony metaquotes.com. Przed podmianą programu skopiujcie tylko katalog config z MT4 NF (zawiera dane serwera NF). Zainstalujcie MT4 oryginalne i podmieńcie katalog config. Od tej pory to ograniczenie już nas nie dotyczy. Nie wiem jak będzie z dźwignią, gdy kiedyś chciałbym mieć powyżej 1:100 ( :) ), co jest niestety maximum w MT4. W odróżnieniu od MT4, MT4 NF posiada dźwignie aż do 1:500...

Powyższy sposób powinien działać też u innych brokerów.
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Awatar użytkownika
wodzich
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: wodzich »

co mozecie powiedziec o tej platformie bo jak xtb to takie chachmynstwo to sie przeżuce bo podobno platworma z wygladu taka sama :lol:

kkg11
Bywalec
Bywalec

co sie dzieje z NF??

Nieprzeczytany post autor: kkg11 »

czy wiecie co sie dzieje z northfinance??
platforma chyba juz nie jest zbyt wiarygodna bo w poprzednim tygodniu 2 razy wysiadła-akurat na danych i dzis tez...akurat na danych dotyczacych publikacji bilansu handlowego USA...
chciałem wpłacac depozyt bo konto u nich juz mam ale teraz sie powaznei zastanowie....
wiecie co sie z nimi dzieje
ewentualnie inna platforma wymagajaca ok 200usd najlepiej mt4

Awatar użytkownika
spacejunkie
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: spacejunkie »

ja mam to samo z NF , gdy tylko zaczyna sie cos dziac to traci polaczenie , potem sie tlumacza atakami na serwer, to jakas tania sciema, nie chce miec wiecej z nimi do czynienia, wyciagam depozyt.
pozdrawiam

basiorbasior
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: basiorbasior »

eh nie wypowiadam sie na temat tej platformy, tragiczna jest odradzam stanowczo !!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Uosiu
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Uosiu »

basior, masz tam real?
Think for Yourself, Question Authority.

Podejdź do rynków profesjonalnie, odwiedźmoją stronę i zobacz jak NIE GRAĆ na FX!

basiorbasior
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: basiorbasior »

mialem ,, teraz atakuje na GFT

ODPOWIEDZ