Ciekawe wskaźniki do MT4
witamdax pisze:witam
jakis czas temu widzialem gdzies ktos pisal o.............
ustawiamy zlecenie oczekujace i SL, po odpaleniu tego zlecenia oczekujacego jezeli cena odjedzie na +20 to SL jest przesuwany automatycznie na BE.
ktos pamieta gdzie mozna znalesc???
zobacz u Luktoma
http://luktom.biz/blog/e508/luktom-visu ... -wersji-15
mysle ze to bedzie ok
pozdrawiam
-
- Gaduła
wskaznik
Witam, szukam wskaznika macd z alertem, ale gdy przetnie sie linia zero i tylko wtedy i czy moze ma ktos wskaznik stochoastic z alertem gdy srednia wejdzie w obszar wykupienia i wyprzedania? i szukam rowniez wskaznika stoch z alertem gdy przetna sie srednie.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 04 lut 2010, 14:19 przez master3333, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam,
Mialem kiedys wskaznik pod MT4, ktory wyliczal sile waluty (nie pary) porownujac jak waluta zachowuje sie na roznych parach i na tej podstawie oceniajac czy jest silna, czy slaba w danym momencie. Wydaje mi sie, ze nazywal sie jakos "currency strength index" "price strength meter" czy jakos tak. Ma ktos moze cos takiego?
Pozdrawiam
Mialem kiedys wskaznik pod MT4, ktory wyliczal sile waluty (nie pary) porownujac jak waluta zachowuje sie na roznych parach i na tej podstawie oceniajac czy jest silna, czy slaba w danym momencie. Wydaje mi sie, ze nazywal sie jakos "currency strength index" "price strength meter" czy jakos tak. Ma ktos moze cos takiego?
Pozdrawiam
witamJacas pisze:Witam,
Pozdrawiam
u mnie znalazlem cos takiego
pozdrawiam
ale jezeli ktos moze sie podzielic Currency Meter V5.0
to bylo by super
ewentualnie niech zaproponuje jakas rozsadna cene

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.