Jeszcze jedno. Ten wskaźnik jest dobry, ale byłby jeszcze lepszy gdyby zmieniał kolor w zależności od tego w którą stronę idzie. Zatem czy ma ktoś może link do - MTF MA in Color (czyli to samo co to, dodatkowo jednak posiadające funkcję zmieniania koloru w zależności od kierunku)?
Witam.potrzebuję indyka,który pokazuje pivoty historycznie.Taki ,jak ten,który zamieściłem,tylko żeby pokazywał na historii.Wiem ,że jest taki,bo kiedyś używałem ale przetestowałem kilkanascie,które znalazłem ale jego teraz nie mogę znaleźć.Pozdrawiam
Już znalazłem ten wskaźnik,dla zainteresowanych załączam (Pivot Points ) .
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"
witam poszukuję wskaźnika custom candle który działał by poprawnie na kwotowaniu do 5 miejsc po przecinku AM wspaniałomyślnie zastosowało takie rozwiązanie ale wskaźnik wtedy szaleje
Vanguard przyjrzyj się dokładnie wykresowi a później krytykuj, te powyżej całkiem inaczej działają i są mało przejrzyste na wykresie.
Jak nie wierzysz możesz przetestować go na http://stooq.pl/q/a/?s=nasdaq100
Ten Pivot Points z programu ISPAG PRO wykorzystuję do kupna i sprzedaży akcji na GPW i bardzo jest przydatny, a te na MT4 są jakieś dziwolągi niby Pivot Points ale mało przejrzyste nijak nie da się z nich korzystać stąd moje zapytanie czy ktoś może potrafi je przerobić aby choć trochę były podobne do tego na wykresu który zamieściłem powyżej lub ktoś ma podobny byłbym bardzo wdzięczny
witam szukam wskaźnika który oblicza średnią wartość zmiany przez czły dzień tydzień miesiąc np otwarcie 10 , min 5 max 20 zamknięcie 15 to wskaźnik pokaże 5 tzn jaka jest średnia zmiana w ciągu dnia z ostatnich np 300 dni
i najlepiej żeby to pokazywało w formie cyfty a nie wykresu
pozdrawiam