Ciekawe wskaźniki do MT4

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
FxFilozof
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: FxFilozof »

Dzięki. :wink:

Edit:

Jeszcze jedno. Ten wskaźnik jest dobry, ale byłby jeszcze lepszy gdyby zmieniał kolor w zależności od tego w którą stronę idzie. Zatem czy ma ktoś może link do - MTF MA in Color (czyli to samo co to, dodatkowo jednak posiadające funkcję zmieniania koloru w zależności od kierunku)?

pawb
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: pawb »

tantric pisze:
pawb pisze:No właśnie taki aby pokazywał jako kólka i krzyzyki czyli P&F na tle skali cenowej
Mam taki ,nie pokazuje na tle skali cenowej tylko pdo wykresem a czy muli kompa? ...Sprawdź.Pozdrawiam
Dzięki Tantric.
Tak na szybko sprawdzilem i chyba nie blokuje kompa.

Awatar użytkownika
tantric
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: tantric »

Witam.potrzebuję indyka,który pokazuje pivoty historycznie.Taki ,jak ten,który zamieściłem,tylko żeby pokazywał na historii.Wiem ,że jest taki,bo kiedyś używałem ale przetestowałem kilkanascie,które znalazłem ale jego teraz nie mogę znaleźć.Pozdrawiam :D

Już znalazłem ten wskaźnik,dla zainteresowanych załączam (Pivot Points ) .
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"

FxFilozof
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: FxFilozof »

Już nic nie trzeba.

Post do usunięcia. :wink:

xxl
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: xxl »

Czy może ktoś wie jak uzyskać Pivot Points o takim wyglądzie lub ma tego typu wskaźnik jak na obrazku
ten pochodzi z programu ISPAG PRO :(

Obrazek

Awatar użytkownika
Vanguard
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Vanguard »

czy tylko mi sie wydaje czy i innuym tez ze na forum ost. sporo lamerki ??
mr xxl zerknij DWA posty wyzej. rusz glowa. :wpale:
Nie wierz w trendy.

qba3
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: qba3 »

witam poszukuję wskaźnika custom candle który działał by poprawnie na kwotowaniu do 5 miejsc po przecinku AM wspaniałomyślnie zastosowało takie rozwiązanie ale wskaźnik wtedy szaleje
Big wheels keep on turning

xxl
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: xxl »

Vanguard przyjrzyj się dokładnie wykresowi a później krytykuj, te powyżej całkiem inaczej działają i są mało przejrzyste na wykresie.
Jak nie wierzysz możesz przetestować go na http://stooq.pl/q/a/?s=nasdaq100
Ten Pivot Points z programu ISPAG PRO wykorzystuję do kupna i sprzedaży akcji na GPW i bardzo jest przydatny, a te na MT4 są jakieś dziwolągi niby Pivot Points ale mało przejrzyste nijak nie da się z nich korzystać stąd moje zapytanie czy ktoś może potrafi je przerobić aby choć trochę były podobne do tego na wykresu który zamieściłem powyżej lub ktoś ma podobny byłbym bardzo wdzięczny

mm75
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: mm75 »

xxl pisze:Czy może ktoś wie jak uzyskać Pivot Points o takim wyglądzie lub ma tego typu wskaźnik jak na obrazku
ten pochodzi z programu ISPAG PRO :(
Pivot Points Daily

Obrazek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

patynom
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: patynom »

witam szukam wskaźnika który oblicza średnią wartość zmiany przez czły dzień tydzień miesiąc np otwarcie 10 , min 5 max 20 zamknięcie 15 to wskaźnik pokaże 5 tzn jaka jest średnia zmiana w ciągu dnia z ostatnich np 300 dni
i najlepiej żeby to pokazywało w formie cyfty a nie wykresu
pozdrawiam

Zablokowany