Spokojnie i na stałym poziomie

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
thefear
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: thefear »

nie tylko u Ciebie tendencja spadkowa. Ja pomimo dobrej analizy (pisałem o tych spadkach w prognozach i analizach), jestem z plecy, ach ta psychika, ona mnie wykończy :/ Jednak dalej przewiduje spadki. Pozdrawiam i powodzenia :)
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.

Awatar użytkownika
thefear
Pasjonat
Pasjonat

Witaj Seneszal, Jakie przewidywania na najbliższe dni? Jesteś bykiem czy niedźwiedziem? Czy zapadłeś w sen zimowy? Brakuje troche Twoich analiz.. Wracaj jak najprędzej.

A tu takie moje spostrzeżenie, ciekawe czy sie sprawdzi. Otóż po fladze na D1, zauwazam kolejną, tym razem kształtującą się na H4, co świadczy oczywiście o dalszych spadkach, pytanie tylko kiedy nastąpi wybicie w dól. Sądze że jeszcze jedna fala do góry do 1.4200 a później wybicie dołem.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.

Awatar użytkownika
Seneszal26
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Seneszal26 »

Witam. Narazie testuje kilka rzeczy poza tym sesja wiesz jak jest :wink: Jak narazie to bear.Udało ci się wejść w ten ruch?Mogłeś zgarnąć prawie 100p
Nie podejmuj żadnych działań dopóki nie nadarzy się odpowiednia okazja

Awatar użytkownika
thefear
Pasjonat
Pasjonat

no i u mnie sesja też się zaczeła, ale... są przecieżpoprawki :D Siedze na shorcie od 1. 4150 i dalej trzymam.

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

Seneszal wygarnąłeś 22 pipsy... znów pod prąd tworzył się trójkącik w spadkowym a Ty dałeś buy... nie ma co kozak z Ciebie :shock:
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Awatar użytkownika
Seneszal26
Pasjonat
Pasjonat

Właśnie od rana czekam na dobre wejście w shorta ale jakoś nie było okazji :lol:

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Seneszal znów zgrzeszyłeś... :lol: przeciw trendowi. Jeżeli mogę na coś CI zwrócić uwagę.... to zwiększ TP wiem że łatwo mówić ale lepiej wchodź w takie set up'y w których uzyskasz RR 1:2 bo statystycznie tracisz niecałe 3p. na trade nawet zwiększenie o RR do 1:1,5 odwróci tendencje spadkową. I radzę zmniejszyć pozycję bo masz obsunięcie kapitału o 40% a wielkość lota nie zmieniona myślę że grałoby ci się z większym luzem. Ja też tak miałem... :roll: . Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Seneszal26
Pasjonat
Pasjonat

Witaj .Wiem ,że zgrzeszyłem ale co poradzić jak od godz 16 do 21 przez ostatnie kilka dni nie było dobrej okazji do wejścia w S :lol: więc trzeba zgarniać chociaż po te 10 p wchodząc pod prąd.Teraz RR mam 1:2 ale musze po wejściu w transakcje odejść od komputera bo gapie się niepotrzebnie i gdy mam już te 10p to zamykam w obawie ,że moge je stracić i tym właśnie sposobem od wczoraj uciekło mi dodatkowe 30 p ale to nic najważniejsze ,że pomalutku do przodu.Niestety zmniejszyć pozycji już się nie da bo 0,1 u tego broka to najniższa wartość. :wink: Pozdrawiam

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Seneszal26 pisze:bo 0,1 u tego broka to najniższa wartość
no to FCUK no tak zapomniałem że ty do robo chodzisz... kiedyś pisałeś że sobie palmtopa ogarniesz ?

Awatar użytkownika
Seneszal26
Pasjonat
Pasjonat

Mam palmtopa ale aby go skonfigurować z internetem w play to chyba trzeba jakiegoś czarodzieja .Próbowałem według instrukcji na ich stronie ,pózniej pytałem znajomego następnie sam ,aż w końcu wybrałem się do punktu obsługi klienta i gdy im powiedziałem o co chodzi to powiedzieli mi ,że nie mają zielonego pojęcia jak to zrobić.Tak w ogóle gdy kupowałem pakiet internetowy to sprzedawca powiedział mi ,że życzy mi powodzenia :lol:
Może rzuce robote i przejde na chałupnictwo ,zajme się skręcaniem długopisów :lol: Swoją droga ciekawe ile musiałbym ich skręcić aby zarobić 3 klocki :lol:

ODPOWIEDZ