Spokojnie i na stałym poziomie
nie tylko u Ciebie tendencja spadkowa. Ja pomimo dobrej analizy (pisałem o tych spadkach w prognozach i analizach), jestem z plecy, ach ta psychika, ona mnie wykończy
Jednak dalej przewiduje spadki. Pozdrawiam i powodzenia 
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.
Witaj Seneszal, Jakie przewidywania na najbliższe dni? Jesteś bykiem czy niedźwiedziem? Czy zapadłeś w sen zimowy? Brakuje troche Twoich analiz.. Wracaj jak najprędzej.
A tu takie moje spostrzeżenie, ciekawe czy sie sprawdzi. Otóż po fladze na D1, zauwazam kolejną, tym razem kształtującą się na H4, co świadczy oczywiście o dalszych spadkach, pytanie tylko kiedy nastąpi wybicie w dól. Sądze że jeszcze jedna fala do góry do 1.4200 a później wybicie dołem.
A tu takie moje spostrzeżenie, ciekawe czy sie sprawdzi. Otóż po fladze na D1, zauwazam kolejną, tym razem kształtującą się na H4, co świadczy oczywiście o dalszych spadkach, pytanie tylko kiedy nastąpi wybicie w dól. Sądze że jeszcze jedna fala do góry do 1.4200 a później wybicie dołem.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.
- Seneszal26
- Pasjonat

- Seneszal26
- Pasjonat

Seneszal znów zgrzeszyłeś...
przeciw trendowi. Jeżeli mogę na coś CI zwrócić uwagę.... to zwiększ TP wiem że łatwo mówić ale lepiej wchodź w takie set up'y w których uzyskasz RR 1:2 bo statystycznie tracisz niecałe 3p. na trade nawet zwiększenie o RR do 1:1,5 odwróci tendencje spadkową. I radzę zmniejszyć pozycję bo masz obsunięcie kapitału o 40% a wielkość lota nie zmieniona myślę że grałoby ci się z większym luzem. Ja też tak miałem...
. Pozdrawiam
"If music is dying musicians are killing it" - MP
- Seneszal26
- Pasjonat

Witaj .Wiem ,że zgrzeszyłem ale co poradzić jak od godz 16 do 21 przez ostatnie kilka dni nie było dobrej okazji do wejścia w S
więc trzeba zgarniać chociaż po te 10 p wchodząc pod prąd.Teraz RR mam 1:2 ale musze po wejściu w transakcje odejść od komputera bo gapie się niepotrzebnie i gdy mam już te 10p to zamykam w obawie ,że moge je stracić i tym właśnie sposobem od wczoraj uciekło mi dodatkowe 30 p ale to nic najważniejsze ,że pomalutku do przodu.Niestety zmniejszyć pozycji już się nie da bo 0,1 u tego broka to najniższa wartość.
Pozdrawiam
Nie podejmuj żadnych działań dopóki nie nadarzy się odpowiednia okazja
- Seneszal26
- Pasjonat

Mam palmtopa ale aby go skonfigurować z internetem w play to chyba trzeba jakiegoś czarodzieja .Próbowałem według instrukcji na ich stronie ,pózniej pytałem znajomego następnie sam ,aż w końcu wybrałem się do punktu obsługi klienta i gdy im powiedziałem o co chodzi to powiedzieli mi ,że nie mają zielonego pojęcia jak to zrobić.Tak w ogóle gdy kupowałem pakiet internetowy to sprzedawca powiedział mi ,że życzy mi powodzenia
Może rzuce robote i przejde na chałupnictwo ,zajme się skręcaniem długopisów
Swoją droga ciekawe ile musiałbym ich skręcić aby zarobić 3 klocki 
Może rzuce robote i przejde na chałupnictwo ,zajme się skręcaniem długopisów
Nie podejmuj żadnych działań dopóki nie nadarzy się odpowiednia okazja