Palmtop

Wszystko co związane z zapleczem technicznym tradera, czyli m.in. komputery, smartfony, tablety, VPS'y itp.
astra
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: astra »

iphone ma wszystko czego chcesz, nawet fxpro napisało specjalną aplikacja na iphona, przez którą możesz bez przeszkód handlować. Z iphona połączysz się również do VPS, nie wspominając już o doskonałej obsłudze mail/www

Awatar użytkownika
tomislater
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: tomislater »

Jak chcesz sobie tylko od czasu do czasu wejść i sprawdzić co tam na MT4 słychać to w sumie każdy z WinMobile. Ale jak chcesz jakieś linie trendu rysować, czy dokonywać zleceń za pomocą komórki to daj spokój :O Nic praktycznie nie widać na tak małym wyświetlaczu :/

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: reptile »

tomislater pisze:Nic praktycznie nie widać na tak małym wyświetlaczu
Może jakiś bajer z wew. projektorem byłby dobry? :roll:
http://www.allegro.pl/item864042763_now ... p_310.html
na razie parametry cienkie , ale to może być przyszłość hehe
Obrazek
Ostatnio zmieniony 20 sty 2010, 15:04 przez reptile, łącznie zmieniany 1 raz.
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

Jankes
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Jankes »

Dzięki za rady :
zlecenia chcę tylko otwierać / zamykać / podglądać stan pozycji, o rysowaniu linii trendu nie mam mowy, to jest nie potrzebne.
IPhone jest super, tylko nie jest to najtańsza opcja;).
Pozdr!
Niechlujne, pozbawione interpunkcji i pełne błędów wiadomości to tak, jakbyś komuś np. postawił piwo w usyfionym, klejącym się kuflu z pływającą muchą w środku i tłumaczył się, że masz problemy z myciem naczyń...

Awatar użytkownika
mystix
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: mystix »

reptile pisze:Może jakiś bajer z wew. projektorem byłby dobry? Rolling Eyes
http://www.allegro.pl/item864042763_now ... p_310.html
na razie parametry cienkie , ale to może być przyszłość hehe
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... %26otn%3D1

tutaj jest tańsze bo tylko 41 funów,

Mecenas
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Mecenas »

według mnie wystarczy jakiś telefon oparty na windowsie, zazwyczaj platformy są do niego przystosowane, wystarczy pobawić się aplikacjami i nawet w HTC by poszło, tak mi sie wydaję. Może być problem z uwierzytelnieniem ale to jest do dogadania z producentem lub IT platformy

Awatar użytkownika
Emde
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Emde »

Witam,dopiszę się do pytania Jankesa,co polecacie(konkretny model) służący właściwie tylko do kontroli zleceń,zamykanie,otwieranie i inne podstawowe funkcje .Nawet nie musi dzwonic :)
dzięki,
Marcon

123456
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: 123456 »

m5000 jest nie drogi moze troszke durzy i ma rozdzielczośc 640na 480 mała wada to baterie troche szybko rozladowuje ( ale to kwestia użytkowania ) ale zawsze mozna se kupic zwiekszonej pojemnosc

Awatar użytkownika
Emde
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Emde »

123456 pisze:m5000 jest nie drogi moze troszke durzy i ma rozdzielczośc 640na 480 mała wada to baterie troche szybko rozladowuje ( ale to kwestia użytkowania ) ale zawsze mozna se kupic zwiekszonej pojemnosc
Witam,nie znam się na tym,a potrzebuję czegos takiego wyłącznie do obsługi mt4,nawet nie musi służyc jako telefon:)Mam miec podgląd wykresu,możliwość zamykania i otwierania pozycji,at nie jest niezbędna.Proszę potraktować to jako propozycje handlową,w rozliczeniu mogę dać Nokię 6210 Navigator.Szczegóły proszę na priva.
Dzięki i pozdrawiam,
Marcin.

TataAlka
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: TataAlka »

Emde pisze:
123456 pisze:m5000 jest nie drogi moze troszke durzy i ma rozdzielczośc 640na 480 mała wada to baterie troche szybko rozladowuje ( ale to kwestia użytkowania ) ale zawsze mozna se kupic zwiekszonej pojemnosc
Witam,nie znam się na tym,a potrzebuję czegos takiego wyłącznie do obsługi mt4,nawet nie musi służyc jako telefon:)Mam miec podgląd wykresu,możliwość zamykania i otwierania pozycji,at nie jest niezbędna.Proszę potraktować to jako propozycje handlową,w rozliczeniu mogę dać Nokię 6210 Navigator.Szczegóły proszę na priva.
Dzięki i pozdrawiam,
Marcin.
ja też potrzebuję dokładnie taki sprzecik na sytuacje awaryjne.
pozdrawiam
Jarek

ODPOWIEDZ