giugiaro pisze:Jeżeli mamy wchodzić tylko z kierunkiem to może L od poziomu 0.9196.
Tylko ze trochę wyprzedziłem sygnał mam nadzieje że nie skończy sie SL
zalezy gdzie masz SL
Dzis probowalem obu i oba z malym zyskim, ktory oddalem po tym jak wpadlem na pomysl grania tej paranoi w postaci: malo pipsow duza kwota.
Paranoia na obrazku ( 8 ostatnich godzin )
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
... zawsze mozna zarobic, jesli mam czym obrocic...
... zrob przysluge sobie i swoim najblizszym-wchodz z kierunkiem ..
`Wchodze tylko z kierunkiem``
Nie weszlem w miejscu zaznaczonym na wykresie powyzej. Powodem byo to ze oczekiwalem ruchu w gore po ktorym mial nadejsc spadek tworzacy na koniec dnia cos co lubie. Zamiast tego cena spadla, doszla do ema i odwinela w gore. Czekam.
Tu jest najswiezszy wykres http://zapiskihuzara.blogspot.com/. Pzdr.
``Wchodze tylko z kierunkiem``
Dzis: kierunk poludnie
Na tygodniowce zauwazylem formacje 2 szczytow ( tworzaca sie). Mam zamiar probowac krutasa cos w okolicach czwartku. z 0.9300. NIc bez f.swiecowej.
p.s. cos o zlocie : gdzie jest rekin?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
acre117 pisze:W Admiral Markets AS tej szpili nie ma...
Dzieki za odpowiedz acre117 na koncie demo nie mam tego ``czegos`` a tam gdzie mam kase to to ``cos`` jest. Wiem ze platformy sa przeciwko nam no ale 200 pipek to az zal ze nie ustawilem TP. Mialem krutka.
''Wchodze z kierunkiem ''
Kierunek: poludnie . Powyzsza pozycje przestawilem na 0.9265 i 20 pipek Zlecenie Zabezpieczajace. Po powrocie, niewiedzac czy dostalem otworzylem lapka i mila niespodzianka. Pozycja otwarta i robi pieniadz, a raczej odrabia te poprzednie Zlecenia Bezpieczne (dalej ZB ) z ang. Stop Loss. Tu poczulem jaki sens mialy te ZB z kilkunastoma pipsami. Jedno zyskowne wejscie pokrywa na raz 3-4 ZB. Liczne ZB byly skutkiem prob wejscia za kazda cene ( patrz poprzednie napady wscieklosci). Wchodzac tylko w wjscia A++ ten sposob pozwoli na prawdziwe zarzadzenie strata. Tak jak w tym przypadku pozycja zostala zajeta tak jak trzeba i nie jest niespodazianka jej nieniezaliczenie ZB i zysk. Poprzednie natomiast zakonczyly sie strata bo nie byl to moment wlasciwy a cena ''wywalala'' grubo ponad 20-25 pipsow ponad moje poziomy., wiec nie mam zalu co do tych potecjalnie malych strat. Polecam. Obrazek z pogladem na AUDUSD na blogu.
''Wchodze z kierunkiem``
Kierunek poludnie.
zajalen krutka z 0.9267 ZB na 0.9280 Zysk na 0.9180. Jest na 61.8fibo i szpica na 4G. na Admirals markets
po paru minutach... pozycja jest zle zajeta bo: to co ja potzrebuje todojscie do poziomu cofniecie sie z pod niego kolejna proba wyjscia do gory zakonczonej niepowodzeniem. Moze zaraz taki uklad nastapi i wszystko bedzie dobrze, ale pamietajmy ze nadzieja matka glupich wiec nie spodziewam sie niczego . wole grac fakty a nie przypuszczenia.rozwarzam wyjscie ze strata.
p.s. zamknieta teraz 23;22 z malym zyskiem. Na 1G robi f. swiecowa na wzrosty.