tak szkoda,, ale na szczescie sa fajni ludzie, obcuje z nimi codziennie i daje mi to super satysfakcjeKuguar pisze:nic sie nie zmieniło na naszym zacnym forum
Raporty; Mathias Rothbard
- mathias100
- Gaduła
- mathias100
- Gaduła
- mathias100
- Gaduła
- mathias100
- Gaduła
to jest to co jest napisane u mnie na sronie w zakaldce o programie, jak ktos nie umie analizowac prostych zdan, ma napewno trudnosci z analizowaniem swoich poczynan na rynku forex, a kto sie czepia, to juz zostawiam to pod osad innych:hannibal pisze:niech ktoś coś napisze z tych co mieli watpliwą przyjemność korzystać z tych ....tfu ...pokazów mathiasowych bo znowu wyjdzie ,że się czepiam
[u]Program nie ma na celu bezmyslne nasladowanie moich wejsc,tylko "oswojenie sie" z rynkiem,a z biegiem czasu nabraniem doswiadczenia i opracowaniem swojej wlasnej strategii pracy na rynku forex.Duza presja psychiczna,na ktora narazeni sa inwestorzy,jest jednym z waznych czynnikow,powodujacych straty.System pracy Day Trading, nie ma nic wspolnego z analizami technicznymi i fundamentalnymi. Pracujac w tym systemie pracy,wykorzystuje zmiany kursu walut w malych przedzialach czasowych,z kolei te moga przeksztalcic sie w trendy utworzone pod wlpywem czynnikow fundamentalnych[/u]
POWER FOREX by
mathias rothbard
mathias rothbard
Panie Mathias dziekuje serdecznie za panskie sygnały jestem w siodmym niebie ......
)))) na cale szczescie opamietałem sie w całej tej sytuacji co Pan wyprawia..... musze powiedziec ze w zyciu nie ugrałem wiecej pipsów tylko Pan daje gwarancje koszenia rynku ... GRAJĄC PRZECIWKO PANU..... tak to jest fakt , grając przeciwko Panu mozna byc milionerem gdyz Pan garjąc swoim sposobem i pokazując swoje banalnej tresci komentarze uswiadczasz nas forexowiczow żeś Pan analfabeta i prostak forexowy no cóż ale przynajmniej jedno Panu wychodzi zbijanie kasy z abonamentu........... PANIE I PANOWIE NAJLEPSZY SYSTEM TO GRAC PRZECIWKO SYSTEMOWI, Powodzenia

- mathias100
- Gaduła
to juz drugi post o tej samej tresc, swietnie , bardzo ciesze sie,ciekawe co ma na celu ha haagroeuro pisze:Panie Mathias dziekuje serdecznie za panskie sygnały jestem w siodmym niebie ......)))) na cale szczescie opamietałem sie w całej tej sytuacji co Pan wyprawia..... musze powiedziec ze w zyciu nie ugrałem wiecej pipsów tylko Pan daje gwarancje koszenia rynku ... GRAJĄC PRZECIWKO PANU..... tak to jest fakt , grając przeciwko Panu mozna byc milionerem gdyz Pan garjąc swoim sposobem i pokazując swoje banalnej tresci komentarze uswiadczasz nas forexowiczow żeś Pan analfabeta i prostak forexowy no cóż ale przynajmniej jedno Panu wychodzi zbijanie kasy z abonamentu........... PANIE I PANOWIE NAJLEPSZY SYSTEM TO GRAC PRZECIWKO SYSTEMOWI, Powodzenia
POWER FOREX by
mathias rothbard
mathias rothbard