Raporty; Mathias Rothbard

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
mathias100
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mathias100 »

Kuguar pisze:nic sie nie zmieniło na naszym zacnym forum :lol:
tak szkoda,, ale na szczescie sa fajni ludzie, obcuje z nimi codziennie i daje mi to super satysfakcje
POWER FOREX by
mathias rothbard

hannibal
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: hannibal »

na giełdzie jest mnóstwo frajerów...jeśli nie potrafisz wskazać kto nim jest to pewnie........ już namierza cię Mathias :mrgreen:

hannibal
Gaduła
Gaduła

mathias100 pisze:
Kuguar pisze:nic sie nie zmieniło na naszym zacnym forum :lol:
tak szkoda,, ale na szczescie sa fajni ludzie, obcuje z nimi codziennie i daje mi to super satysfakcje
grunt że jesteś szczęśliwy w swoim świecie tudzież matriksie :lol:

Awatar użytkownika
mathias100
Gaduła
Gaduła

hannibal pisze:na giełdzie jest mnóstwo frajerów...jeśli nie potrafisz wskazać kto nim jest to pewnie........ już namierza cię Mathias :mrgreen:
nie mam z tym problemow, kazdy bedzie widizal sam co robie i jak mu to pasuje, nie boje sie krytyki, BO NIE OSZUKUJE

ha ha
POWER FOREX by
mathias rothbard

hannibal
Gaduła
Gaduła

zobaczyli i uwierzyli....amen :563:
Ostatnio zmieniony 30 paź 2009, 22:13 przez hannibal, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
mathias100
Gaduła
Gaduła

hannibal pisze::563:

no prosze, szybko kultura wychodzi, dlugo nie trzeba bylo czekac
ha ha
POWER FOREX by
mathias rothbard

hannibal
Gaduła
Gaduła

niech ktoś coś napisze z tych co mieli watpliwą przyjemność korzystać z tych ....tfu ...pokazów mathiasowych bo znowu wyjdzie ,że się czepiam 8)

Awatar użytkownika
mathias100
Gaduła
Gaduła

hannibal pisze:niech ktoś coś napisze z tych co mieli watpliwą przyjemność korzystać z tych ....tfu ...pokazów mathiasowych bo znowu wyjdzie ,że się czepiam 8)
to jest to co jest napisane u mnie na sronie w zakaldce o programie, jak ktos nie umie analizowac prostych zdan, ma napewno trudnosci z analizowaniem swoich poczynan na rynku forex, a kto sie czepia, to juz zostawiam to pod osad innych:

[u]Program nie ma na celu bezmyslne nasladowanie moich wejsc,tylko "oswojenie sie" z rynkiem,a z biegiem czasu nabraniem doswiadczenia i opracowaniem swojej wlasnej strategii pracy na rynku forex.Duza presja psychiczna,na ktora narazeni sa inwestorzy,jest jednym z waznych czynnikow,powodujacych straty.System pracy Day Trading, nie ma nic wspolnego z analizami technicznymi i fundamentalnymi. Pracujac w tym systemie pracy,wykorzystuje zmiany kursu walut w malych przedzialach czasowych,z kolei te moga przeksztalcic sie w trendy utworzone pod wlpywem czynnikow fundamentalnych[/u]
POWER FOREX by
mathias rothbard

agroeuro
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: agroeuro »

Panie Mathias dziekuje serdecznie za panskie sygnały jestem w siodmym niebie ......:))))))) na cale szczescie opamietałem sie w całej tej sytuacji co Pan wyprawia..... musze powiedziec ze w zyciu nie ugrałem wiecej pipsów tylko Pan daje gwarancje koszenia rynku ... GRAJĄC PRZECIWKO PANU..... tak to jest fakt , grając przeciwko Panu mozna byc milionerem gdyz Pan garjąc swoim sposobem i pokazując swoje banalnej tresci komentarze uswiadczasz nas forexowiczow żeś Pan analfabeta i prostak forexowy no cóż ale przynajmniej jedno Panu wychodzi zbijanie kasy z abonamentu........... PANIE I PANOWIE NAJLEPSZY SYSTEM TO GRAC PRZECIWKO SYSTEMOWI, Powodzenia

Awatar użytkownika
mathias100
Gaduła
Gaduła

agroeuro pisze:Panie Mathias dziekuje serdecznie za panskie sygnały jestem w siodmym niebie ......:))))))) na cale szczescie opamietałem sie w całej tej sytuacji co Pan wyprawia..... musze powiedziec ze w zyciu nie ugrałem wiecej pipsów tylko Pan daje gwarancje koszenia rynku ... GRAJĄC PRZECIWKO PANU..... tak to jest fakt , grając przeciwko Panu mozna byc milionerem gdyz Pan garjąc swoim sposobem i pokazując swoje banalnej tresci komentarze uswiadczasz nas forexowiczow żeś Pan analfabeta i prostak forexowy no cóż ale przynajmniej jedno Panu wychodzi zbijanie kasy z abonamentu........... PANIE I PANOWIE NAJLEPSZY SYSTEM TO GRAC PRZECIWKO SYSTEMOWI, Powodzenia
to juz drugi post o tej samej tresc, swietnie , bardzo ciesze sie,ciekawe co ma na celu ha ha
POWER FOREX by
mathias rothbard

Zablokowany