Raporty; Mathias Rothbard

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
mathias100
Gaduła
Gaduła

odpowiedz

Nieprzeczytany post autor: mathias100 »

nie ma statystyk z kanady
po drugie teraz jest po 5 wejsc
po trzecie to nie jest program do nasladowania to nie sygnaly
po 4 kazdy moze sprawdzic
cia bambino

EUR/JPY short 135.28 135.10 ; 18
EUR/USD short 1.4829 1.4841; -12
EUR/USD short 1.4825 1.4785 ; 40
GBP/JPY short 150.91 150.29 ; 62
GBP/USD short 1.6545 1.6514 ; 31

to tak na marginesie dzisiejsze wejscia, program edukacyjny jest do pokazania roznych technik,ten kto tego nie rozumie ma problem, ale ci co teraz korzystaja problemu nie beda miec
Ostatnio zmieniony 30 paź 2009, 20:52 przez mathias100, łącznie zmieniany 2 razy.
POWER FOREX by
mathias rothbard

hannibal
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: hannibal »

może pan zmienił taktykę teraz ale wyniki te same.....poza tym dlaczego ją pan zmieniał skoro wtedy pan twierdził ,ze osiagnął pan boską doskonałość forexową i pana styl grania to najwyższa forma osiągania profitu bo pańscy koledzy analitycy wychodzą gorzej....a co to za tekst ,że to nie jest program do naśladowania i nie sygnały....unikamy odpowiedzialności za graczy którzy panu płacą ??? No to może bierze pan kasę za naukę czegoś tam ???
Ale co to za edukacja....najpierw bierzemy long a jak nam nie idzie to na drugą mańkę i tak bez końca....odkrycie prima sort...normalnie ubogaciłem się niesamowicie wiedza :mrgreen: ....i to pieprzenie że jest spoko i że całkowicie panujemy nad sytuacją a jak jest naprawdę już źle to zwalanie winy na rynek( co akurat przy pana taktyce jest akurat prawdą :mrgreen: )
P.S aha....i nie mów do mnie bambino :569:

Awatar użytkownika
mathias100
Gaduła
Gaduła

popatrz wyzej

hannibal pisze:może pan zmienił taktykę teraz ale wyniki te same.....poza tym dlaczego ją pan zmieniał skoro wtedy pan twierdził ,ze osiagnął pan boską doskonałość forexową i pana styl grania to najwyższa forma osiągania profitu bo pańscy koledzy analitycy wychodzą gorzej....a co to za tekst ,że to nie jest program do naśladowania i nie sygnały....unikamy odpowiedzialności za graczy którzy panu płacą ??? No to może bierze pan kasę za naukę czegoś tam ???
Ale co to za edukacja....najpierw bierzemy long a jak nam nie idzie to na drugą mańkę i tak bez końca....odkrycie prima sort...normalnie ubogaciłem się niesamowicie wiedza :mrgreen: ....i to pieprzenie że jest spoko i że całkowicie panujemy nad sytuacją a jak jest naprawdę już źle to zwalanie winy na rynek( co akurat przy pana taktyce jest akurat prawdą :mrgreen: )
P.S aha....i nie mów do mnie bambino :569:
duzo ludzi chcialo widziec skalpowanie, skalpowanie nie nadaje sie sygnaly, zrozum czlowieku co piszesz i nie porywaj sie zmotyka na ksiezyc
POWER FOREX by
mathias rothbard

hannibal
Gaduła
Gaduła

W Izraelu zapewne mają platformy forexowe bez spreadu i tylko z dużym dodatnim swapem naliczanym co minutę bo inaczej nie da się zarabiać na pana sygnałach.....sorry-"pokazach skalpowania"
P.S a swoją drogą to jakoś nie pamiętam żeby pan tłumaczył dlaczego pan wchodzi w konkretny trejd więc skąd niby ta nauka ma płynąć ?

Awatar użytkownika
mathias100
Gaduła
Gaduła

hannibal pisze:W Izraelu zapewne mają platformy forexowe bez spreadu i tylko z dużym dodatnim swapem naliczanym co minutę bo inaczej nie da się zarabiać na pana sygnałach.....sorry-"pokazach skalpowania"
P.S a swoją drogą to jakoś nie pamiętam żeby pan tłumaczył dlaczego pan wchodzi w konkretny trejd więc skąd niby ta nauka ma płynąć ?
no tak nie pamieta Pan, przykro to slyszec, zwlaszcza jak odpisuje na conajmiej 20 email prywatnych dziennie ludziom, ale mam ta satysfakcje ze sa tacy co sa zadowoleni, przykro mi ze Pan nie, ale powtarzam teraz prowadze inna taktyke

ps
ja nie pracuje na platformach, jestem na rynku pierwotnym poprzez moje biuro, ale to juz inna historia

milego wieczoru
POWER FOREX by
mathias rothbard

hannibal
Gaduła
Gaduła

prosty test:
-skoro jest pan taki dobry to po co sie pan sprzedaje za grosze dodatkowo siedząc na forex prawie od rana do wieczora.....debeściak zgarnia kasę regularnie i nie dzieli się metodą z innymi lub jest zarobiony i nie musi siedzieć przed monitorem lecz spedza czas jak lubi jak taki nie przymierzając Fixator z naszego forum :mrgreen:
P.S tylko błagam .....bez tekstów o jakiejś misji i innych altruistycznych gównach

Awatar użytkownika
mathias100
Gaduła
Gaduła

hannibal pisze:prosty test:
-skoro jest pan taki dobry to po co sie pan sprzedaje za grosze dodatkowo siedząc na forex prawie od rana do wieczora.....debeściak zgarnia kasę regularnie i nie dzieli się metodą z innymi lub jest zarobiony i nie musi siedzieć przed monitorem lecz spedza czas jak lubi jak taki nie przymierzając Fixator z naszego forum :mrgreen:
P.S tylko błagam .....bez tekstów o jakiejś misji i innych altruistycznych gównach
skoro jestem tak dobry to i dobre pieniadze na tym zrobie i napewno jak beda zle sygnaly to na tym nie zarobie, to tak na marginesie, kazdy ma tydzien za darmo, ale nie zarabiam na programie, bo jest ograniczony i nie mam czasu, proste pytanie i prosta odpowiedz, jak sie cos umie to sie to wykorzystuje ,a ilosc ludzi oceni to co ja potrafie, to taki prosty test rynkowy, dobry zostaje a zly odpada

ha ha........
POWER FOREX by
mathias rothbard

hannibal
Gaduła
Gaduła

taaaaaaaa.......odpada i szuka frajerów na porządnym forum.... :twisted:

Awatar użytkownika
mathias100
Gaduła
Gaduła

hannibal pisze:taaaaaaaa.......odpada i szuka frajerów na porządnym forum.... :twisted:
to sie okaze, ha ha
POWER FOREX by
mathias rothbard

Awatar użytkownika
Kuguar
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kuguar »

nic sie nie zmieniło na naszym zacnym forum :lol:
GOD BLESS ME...-"candles absorb EVERYTHING (news, rumours, speculation, etc). candles are price. price is....everything"
Mój Journal: http://forex-nawigator.biz/forum/journa ... 17291.html

Zablokowany