Ciekawe wskaźniki do MT4
Szukam wskaźnika, który pokazuje aktualny spreed na wykresie, mialem takowy kiedys ale gdzieś przy zmianie dysku sie stracił,
dzieki za pomoc.
Dzikei za wskaznik kol. raposo, pozdrawiam.
dzieki za pomoc.
Dzikei za wskaznik kol. raposo, pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 10 gru 2009, 08:09 przez simonyx, łącznie zmieniany 2 razy.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Boby_Fischer
- Gaduła
Witajcie!
Potrzebuję wskaźnika ( coś na wzór QQE ) tylko żeby był bardziej elastyczny w sensie aby reagował podczas kształtowania się danej świecy H1 w moim przypadku. Obecnie mam taki problem że wskaźnik daje mi sygnał ( przecięcie się linii zbyt późno bo dopiero na open nowej świecy... )
Potrzebuję wskaźnika ( coś na wzór QQE ) tylko żeby był bardziej elastyczny w sensie aby reagował podczas kształtowania się danej świecy H1 w moim przypadku. Obecnie mam taki problem że wskaźnik daje mi sygnał ( przecięcie się linii zbyt późno bo dopiero na open nowej świecy... )
Boby Fischer is great!
- borysewicz
- Stały bywalec
- inwestor86
- Pasjonat
pokombinuj z CCI i dodanym levelem 0Boby_Fischer pisze:Witajcie!
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... 8958#98958buchto pisze:Czy ktoś z forumowiczów zetknął się ze wskaźnikiem rysującym ślimaka "złotej geometrii"
Na FF jest wiecej - hasło spiral
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)
moze komus sie przyda. Automatycznie maluje skosne linie tredu.
A po zatym mam pytanie. Czy posiada ktoś wskażnik dzieki któremu mozna zaznaczyc line horyzontalne? np: cały czas zeby były widoczne pozimoy 10, 30 , 55, 90??
Dodano po 2 minutach:
i górna
A po zatym mam pytanie. Czy posiada ktoś wskażnik dzieki któremu mozna zaznaczyc line horyzontalne? np: cały czas zeby były widoczne pozimoy 10, 30 , 55, 90??
Dodano po 2 minutach:
i górna
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.