plus500

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
0
Brak głosów
Poza paroma minusami są ok
2
25%
Przeciętny
0
Brak głosów
Mają wiele wad
0
Brak głosów
Stanowczo odradzam:
6
75%

Liczba głosów: 8

pentional
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: pentional »

a jest jakas podobna platforma do plus500. nie chodzi o wykresy, tylko o to w jaki sposob zawiera sie tranzakcje

Blecho
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Blecho »

jasonbourne pisze:
sgorn pisze:podzielam zdanie kolegi. mialem praktycznie identyczna sytacje
Moim zdaniem, jak zwykle wystarczy uważnie czytać. Na samym początku tego wątku jest wyraźnie powiedziane, że aby wypłacić, trzeba uzbierać 50 tych ich śmiesznych punktów.

Sam pisałeś, że miałeś tylko 31, i jeszcze zdziwienie, że nie wypłacają. Szwajcar otworzył tylko 3 pozycje, więc tym bardziej nie spełniał warunków.

Trudno mi cokolwiek powiedzieć na temat tej firmy, ale w świetle tego co napisałem, jest zrozumiałe, dlaczego Wasze wypłaty nie doszły do skutku.

A z ciekawości, pisaliście maile po polsku czy po angielsku? Adres e-mail jest ....com, więc może nawet nie mają supportu po polsku???
Ty chyba nie rozumiesz...
50 punktów handlowca jest po to żeby można było wypłacić swoją kase plus te 50 zł, czyli jak ugrałeś naprzykład 410 złotych i uzbierasz te punkty handlowca to przy napisie "Do wypłaty" pisze wtedy nie 410 ale 460.
Czyli prosto mówiąc nie musisz wcale uzbierać tych punktów żeby móc wypłacać, możesz bez tych 50 PKT wypłacic kasę jeśli oczywiście uzbierasz tam minimalna kwotę wymaganą. Wiem bo uzbierałem te 50 punktów handlowca. Oczywiście tyczy się to tego gdyby firma działała uczciwie, bo pomimo tego ze uzbierałem te niby 50 PKT i tak mi nie wypłacili kasy i zero odezwów. Odywają sie jedynie jak założe innego maila i zadam jakieś pytanie o coś...

Awatar użytkownika
sgorn
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sgorn »

jasonbourne pisze:Moim zdaniem, jak zwykle wystarczy uważnie czytać. Na samym początku tego wątku jest wyraźnie powiedziane, że aby wypłacić, trzeba uzbierać 50 tych ich śmiesznych punktów.

Sam pisałeś, że miałeś tylko 31, i jeszcze zdziwienie, że nie wypłacają. Szwajcar otworzył tylko 3 pozycje, więc tym bardziej nie spełniał warunków.
a wiec nie wystarczy tylko uwaznie czytac bo jak sie okazuje ,czego ja nie wiedzialem trzeba te punkty zebrac w scisle okreslonym czasie. oto co mi odpisali z plus500:
Hello,

Thank you for contacting us.

To release a bonus, i.e. to be able to withdraw it, you need to collect a set amount of trader points. Each time you open a position, you collect trader points according to the difference between the Buy and Sell rates of the instrument. You can view how many trader points you collected by clicking on “Funds Management” and then “Bonus Account”. When the bonus condition has been fulfilled, you can withdraw the bonus.

However, since you have not done so in time, meaning you have not gained the required amount of trader points within the bonus validity period, the bonus expired and you are not entitled to withdraw its funds, until you make a deposit with your own funds and trade.

When you make your first deposit, use one of these bonus codes:
FIRST100: Deposit 100 Euro, get a 30 Euro bonus.
FIRST500: Deposit 500 Euro, get a 150 Euro bonus.
FIRST1000: Deposit 1000 Euro, get a 200 Euro bonus.
FIRST5000: Deposit 5000 Euro, get a 1000 Euro bonus.

To do so click on "Funds Management", then "Deposit" then use one of the bonus codes above and enter it in the "Bonus Code" field.

If you require any further assistance, feel free to contact us.

Sincerely,
George
Customer Support Representative
Plus500.com
i nigdzie sie nie doszukalem inofrmacji na temat "bonus validity period". I wisi u nich dokladnie 760 zl, bez bonusa to 710 zl.. Ani grosza tam nie wplace
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.

Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jasonbourne »

Widocznie byłeś zbyt powolny. Poza tym, to przecież tylko zabawa, nikt chyba nie taktuje takiego "brokera" poważnie.
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl

Awatar użytkownika
sgorn
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sgorn »

jasonbourne pisze:Widocznie byłeś zbyt powolny. Poza tym, to przecież tylko zabawa, nikt chyba nie taktuje takiego "brokera" poważnie.
a co wedlug Ciebie jest bycie "nie zbyt wolnym " na forex? :) Ci co sa zbyt szybcy to i szybko koncza tą zabawe ;) faktycznie ten broker to nic innego jak tylko zabawa.
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.

reven1987
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: reven1987 »

Czyli co juz wiecej nikomu nie wyplacil ? a czy ktos wplacal pieniadze i rowniez byly problemy z wyplata ?

Awatar użytkownika
Kielki
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Kielki »

Przeciez brokow MM jest od zarabania, lepsi i gorsi, po co wiec pchac sie do takiego, gdzie wiekszosc pisze z wlasnego doswiadczenia, ze sie nie nadaje i ma slaba wiarygodnosc?
"What separates the winners from the losers, is the winners have learned how to lose"

reven1987
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: reven1987 »

Bo jest juz tam troche zarobione z tego bonusu

Dawid21
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: Dawid21 »

reven1987 pisze:Czyli co juz wiecej nikomu nie wyplacil ? a czy ktos wplacal pieniadze i rowniez byly problemy z wyplata ?
Ja wsadzam tam kasę i to sporą i nigdy nie miałem sytuacji aby robili jakiś problem z wypłatą owszem trwa to troszkę dłużej niż u innych o 3-4 dni ale zawsze kasę wypłacają. Fakt broker może nie jest do końca wiarygodny gdyż jest dość młody ale ja tam jak dotąd nie narzekam na nich i oby tak pozostało...

tom222
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: tom222 »

Mam pytanie :| Jak usunąć konto na plus500??

ODPOWIEDZ