real23 pisze:Witam!!
Jestem zainteresowany wejściem na realny rachunek w CMS ale nigdzie (przeszukałem spory kawałek archiwum) nie znalazłem odpowiedzi na pytanie:
1. Ile kosztuje przesłanie zarobionej kasy na własne konto (jaka jest prowizja).
Pozatym bardzo chetnie dowiedziałbym się od osób grających wcześniej na demo teraz na realu jaka jest różnica w grze - nie chodzi mi o czynniki psychologiczne itp. bardziej interesuje mnie strona techniczna tzn. czy są w realu wyższe widełki (znalazłem gdzieś że podwyższają się przed publikacją ważnych danych) i czy prawdą jest, że nie zawsze działa STOP LOSS a jego "awarii" nie można reklamować u brokera.
Z góry dzięki za rzeczowe odpowiedzi.
elo
1. jak akceptuje przelewy przez e-golda to przelej kase przez e-golda, przy 310 $ kasy przelewanej, na koncie w NF mialem 300 $ wiec 10 $ skasowalo mi planetpay.net. Podoba mi sie to ze mozesz wplacic kase z pln banku i oni ci przewalutuja odrazu na $, i czas takiej realizacji jest bardzo szybki dzisiaj wysylasz jutro masz na koncie u swojego brokera:), a nawet tego samego dania, ale bys musial miec konto w Nordea tam gdzie ci z planetpay:)
a prelew bankowy , w multibanku to jest chyba tak 20 zl + 0,2albo 0.3 % kwoty przelewu,, tak mi sie cos wydaje:), ale nie jestem pewny czy tak jest na pewno,
2. a co do zmiany widelek to wszedzie sa wiec i pewno w CMS, a co do sl nie powiem ci bo gram na NF
pozdro