goose pisze:Moze od poczatku, o co Ci naprawde chodzi. Walke z antydebilizmem (co rozumiesz pod tym slowem)?
Znow w innym watku wyskoczyles z tymi 20 zl, wiec jaki kraj jest dla Ciebie idealem?
Przepraszam może nieścisłości powstały z moich skrótów i niedopowiedzeń.
Idealny kraj?............Nie ma takiego na świecie.
Nie wiem ile Tobie lub Twoim rodzicom policzyli czy 20 zł czy 200 zł miesięcznie wiem natomiast na pewno że jedyną szansą dla nas jest antydebilizm.................
Co to jest antydebilizm...? moim zdaniem to sprawa jest dla mnie prosta..Usługi na poziomie Cantor Fitzgerald lub IB + nakładka buttona,oraz brokerzy z interbanku tz. rozliczający się CLS. czyli Continuous Linked Settlement Silny suuport po polsku,oraz gwarancje Skarbu Państwa do 500 tysięcy funt w ptrzypadku plajty brokera oraz dobre rozwiązania podatkowe jakie? np. jak w UK zwolnienie z podatku do 10100F lub jak w Szwajcari całowite zwolnienie z tego podatku., to jest podstawa.Niestety jak sam wiesz z nikim w Polsce poważnie na ten temat nie porozmawiasz,ba nawet nie porozmawiasz poważnie w najlepszych dilingach oraz bankach w Polsce.przynajmniej takie są moje doświadczenia.
Co nie znaczy że nie ma światełka w tunelu......
Ja już widzę takie malutkie światełko.
Pozdrawiam.