-czy punkty są naliczane za wszystkie złożone zlecenia czy tylko za te z zyskiem?
Wygląda fajnie, ale najpierw na demie muszę poćwiczyć bo na deel booku jeszcze nie grałem

Dopiero po podpisaniu umowy członkowskiej .scalpme pisze:-Czy jak założę rachunek rzeczywisty to automatycznie będę włączony do coolclub?
Punkty dodawane są za każdą otwartą transakcję nie ważne czy to jest strata czy zysk,-czy punkty są naliczane za wszystkie złożone zlecenia czy tylko za te z zyskiem?
Jest jeszcze możliwość otwierania transakcji bezpośrednio z przeglądarki :scalpme pisze:Wygląda fajnie, ale najpierw na demie muszę poćwiczyć bo na deel booku jeszcze nie grałem
Pierwszą informację jaką uzyskałem, to oficjalnie nie ma takiego programu do konwertowania ale na tym forum powinny być jakieś podpowiedzi dotyczące "CTL"rewers pisze:Podpinam sie do prośby...gdyż kontakt w tej sprawie z biurem Efix Polska to jak walenie głową w mur.Qni pisze:Czy ktos wtajemniczony w programowanie i tym podobne sztuki, moze mi napisac, czy jest mozliwe przekonwertowanie pliku "mql4" na plik "ctl" (uzywany w dealbook) ?
Tak z ciekawości.Cool pisze:Witam ,
Pragnę polecić naszą ofertę. Specjalnie dla polskich klientów stworzyliśmy ''CoolClub'', dzięki któremu wyróżniamy się na tle konkurencji. Wspomagamy otwarcie rachunku w j.polskim.
Nasz program partnerski pozwala na gwarantowane zyski , dzięki temu możesz zyskać jeszcze więcej .
Prywatne Przedsiębiorstwo ( Partner GFTUK) .Tig3r pisze:Tak z ciekawości.
Jaki jest typ Państwa firny (jaka spółka).? Kiedy i jak wykonywane jest rozliczenie bonusów waszego programu partnerskiego?
Pozdrawiam
tig3r
Prywatne Przedsiębiorstwo? Nie o taki podział mi chodziło, wiadomo przecież że nie państwowe.Cool pisze:Prywatne Przedsiębiorstwo ( Partner GFTUK) .
Firma jest prowadzona przez jednego właściciela i nie jest spółką .Tig3r pisze:Prywatne Przedsiębiorstwo? Nie o taki podział mi chodziło, wiadomo przecież że nie państwowe.Cool pisze:Prywatne Przedsiębiorstwo ( Partner GFTUK) .
Jak rozumiem to spółka osobowa? Więc proszę określić dokładniej jej typ:
* spółka jawna,
* spółka partnerska,
* spółka komandytowa,
* spółka komandytowo-akcyjna.