plus500
Porażka, nie wiem jak wy z 50 zł ugrywacie po 1200( ktoś tak pisał), zakładając nawet grę sprawdzonym systemem jest to tak mozolne i pozbawione emocji, że to szok. Generalnie forma platformy jest tragiczna, pisana chyba pod troglodytę, więc demo MT4 czuwa obok. Czy licencja na MT4 tyle kosztuje? Sądzę, że zmieniając na MT4 mieliby w naszym ubogim kraju sporo klientów. Najśmieszniejsze jednak jest to, że masz 50 PLN, a min kwota zabezpiecznia to 51.XX na głównych parach:D. Ktoś mógłby mnie oświecić; ktoś liczył?: Dźwignia 1:200 dla wszystkich? Mając to 50 zł jakim lotem grasz na Edku?
Pozatym śmieszy mnie tok myślenia niektórych w tym temacie. Jaki jest sens wypłacania w tym momencie (czyt. kapitał w okolicach 0,5k)? Sprawdzacie, czy się da? Stwórzce solidny kapitał początkowy i zacznijcie serio zarabiać, a nie wyplacacie po 100 zł na piwo, mając ugrane nic ( no w tym wypadku czasem 400 %:D)
Pozatym śmieszy mnie tok myślenia niektórych w tym temacie. Jaki jest sens wypłacania w tym momencie (czyt. kapitał w okolicach 0,5k)? Sprawdzacie, czy się da? Stwórzce solidny kapitał początkowy i zacznijcie serio zarabiać, a nie wyplacacie po 100 zł na piwo, mając ugrane nic ( no w tym wypadku czasem 400 %:D)
wszystko jest ok i zgadzam sie ale.. wlasnie ale. jak ktos nawet ugral te ..wedlug Ciebie "100 zl na piwo " albo nawet 400 % to to tez jest kasa, nie mala. jest ugrane? jest. tylko broker nie chce wyplacic bo ..... jest.rebug pisze:Jaki jest sens wypłacania w tym momencie (czyt. kapitał w okolicach 0,5k)? Sprawdzacie, czy się da? Stwórzce solidny kapitał początkowy i zacznijcie serio zarabiać, a nie wyplacacie po 100 zł na piwo, mając ugrane nic ( no w tym wypadku czasem 400 %)

Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
Szanowny/a xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Otrzymałeś/aś bonus 250,00 zł od Plus500!
Musisz zebrać następującą liczbę punktów handlowca 150 przez następującą liczbę dni: #bonus_expiry, aby skorzystać z bonusu. W innym wypadku termin bonusu wygaśnie.
Jeśli nie posiadasz pieniędzy na koncie, aby handlować, musisz dodać fundusze.
Zmienna "Bonus expiry" zamiast liczby dni.
Warto zauważyć, że nie umieją nawet poprawnie skonfigurować treści wysyłanych wiadomości
Otrzymałeś/aś bonus 250,00 zł od Plus500!
Musisz zebrać następującą liczbę punktów handlowca 150 przez następującą liczbę dni: #bonus_expiry, aby skorzystać z bonusu. W innym wypadku termin bonusu wygaśnie.
Jeśli nie posiadasz pieniędzy na koncie, aby handlować, musisz dodać fundusze.
Zmienna "Bonus expiry" zamiast liczby dni.
Warto zauważyć, że nie umieją nawet poprawnie skonfigurować treści wysyłanych wiadomości

- jasonbourne
- Pasjonat
Tak z ciekawości, czy ktoś z starszych użytkowników ma tutaj konto?
Jak zwykle jestem inny, zobaczyłem screen, i wstępnie spodobał mi się wygląd platformy. W zasadzie myślałem tylko o demo, ale jak dają te 50 zł, można sobie testować różne strategie, i kto wie? Może nawet na paczkę fajek się zarobi? Zawsze to coś.
Jaką mają tam np. najmniejszą wartość pozycji?
Pierwsze wrażenie, platforma mi się podoba. Ale mam specyficzny gust. I oczywiście mówię tylko o wyglądzie, nie o wiarygodności, bo wiarygodność jest wręcz zerowa.
Pierwszy minus, za te 50 zł nie można prawie nigdzie otworzyć minimalnej pozycji.
Drugi minus, platforma ze względu na dużą pozycję minimalną jest WYBITNIE ryzykowna, i zdecydowanie odradzam grę za własne pieniądze (bez bonusu).
Ale pobawić się można, przy takich ustawieniach to rzeczywiście można zarobić 1000 zł w tydzień, pod warunkiem, że na pierwszych 1-2 pozycjach nie złapiemy SL. Bo wtedy GAME OVER.
Jeszcze kilka przemyśleń Jasona Bourne'a na temat plus500.
Cel istnienia firmy jest jasny i przejrzysty, a wielkość dźwigni oraz pozycji minimalnej pokazuje DOBITNIE, że jest to wręcz genialnie pomyślana maszynka do okradania ludzi z pieniędzy. I jeszcze dochodzi bonus 50 zł, który otrzymuje się zaskakująco szybko. Dobry lep na frajerów.
Jednocześnie Plus500 dość mocno mnie zainspirowała, bo moim zdaniem, nawet z tych głupich 50 zł można tutaj relatywnie szybko zrobić nawet 10000 PLN. Co więcej, platforma po prostu WYMUSZA bardzo ostrą, hazardową grę na granicy absurdu. I to mnie właśnie zainspirowało, bo przy odrobinie szczęścia można tutaj za darmo (bonus) i bardzo szybko zarobić kilka tys. PLN. Pewnie i tak mi się nie uda, a jeżeli nawet, nie wiadomo czy wypłacają większe kwoty, ale w sumie...? Czemu się nie pobawić? Przecież i tak nic nie ryzykuję. A firma wygląda tak mało wiarygodnie, że nie wpłacę do nich nawet 1 PLN.
A teraz trzeba opracować strategię.

Jak zwykle jestem inny, zobaczyłem screen, i wstępnie spodobał mi się wygląd platformy. W zasadzie myślałem tylko o demo, ale jak dają te 50 zł, można sobie testować różne strategie, i kto wie? Może nawet na paczkę fajek się zarobi? Zawsze to coś.

Jaką mają tam np. najmniejszą wartość pozycji?
Pierwsze wrażenie, platforma mi się podoba. Ale mam specyficzny gust. I oczywiście mówię tylko o wyglądzie, nie o wiarygodności, bo wiarygodność jest wręcz zerowa.
Pierwszy minus, za te 50 zł nie można prawie nigdzie otworzyć minimalnej pozycji.
Drugi minus, platforma ze względu na dużą pozycję minimalną jest WYBITNIE ryzykowna, i zdecydowanie odradzam grę za własne pieniądze (bez bonusu).
Ale pobawić się można, przy takich ustawieniach to rzeczywiście można zarobić 1000 zł w tydzień, pod warunkiem, że na pierwszych 1-2 pozycjach nie złapiemy SL. Bo wtedy GAME OVER.
Jeszcze kilka przemyśleń Jasona Bourne'a na temat plus500.
Cel istnienia firmy jest jasny i przejrzysty, a wielkość dźwigni oraz pozycji minimalnej pokazuje DOBITNIE, że jest to wręcz genialnie pomyślana maszynka do okradania ludzi z pieniędzy. I jeszcze dochodzi bonus 50 zł, który otrzymuje się zaskakująco szybko. Dobry lep na frajerów.
Jednocześnie Plus500 dość mocno mnie zainspirowała, bo moim zdaniem, nawet z tych głupich 50 zł można tutaj relatywnie szybko zrobić nawet 10000 PLN. Co więcej, platforma po prostu WYMUSZA bardzo ostrą, hazardową grę na granicy absurdu. I to mnie właśnie zainspirowało, bo przy odrobinie szczęścia można tutaj za darmo (bonus) i bardzo szybko zarobić kilka tys. PLN. Pewnie i tak mi się nie uda, a jeżeli nawet, nie wiadomo czy wypłacają większe kwoty, ale w sumie...? Czemu się nie pobawić? Przecież i tak nic nie ryzykuję. A firma wygląda tak mało wiarygodnie, że nie wpłacę do nich nawet 1 PLN.
A teraz trzeba opracować strategię.

Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl
Ja testowałem tego broka, ale wyrzucił mnie i zlikwidował nawet konto.
A było to tak:
Skorzystałem z bonusu 50zł i w 3 ruchach ugrałem 500 zł i próbowałem to wypłacić na konto Moneybookers, ale zawsze mi anulowali wypłaty.
Pisałem maile do nich a oni nie odpowiadali, aż w końcu zlikwidowali konto, bo nie mogłem się zalogować.
Jason twoje przemyślenia o zarobieniu 1000zł i więcej są nic nie warte, bo brok sobie kpi i w ogóle nie jest wiarygodny. Mój kumpel, który zarobił z bonusu ponad 2000zł też nie mógł wypłacić, ale on już kombinował z paroma kontami.
Ogólnie szkoda czasu.
A było to tak:
Skorzystałem z bonusu 50zł i w 3 ruchach ugrałem 500 zł i próbowałem to wypłacić na konto Moneybookers, ale zawsze mi anulowali wypłaty.
Pisałem maile do nich a oni nie odpowiadali, aż w końcu zlikwidowali konto, bo nie mogłem się zalogować.
Jason twoje przemyślenia o zarobieniu 1000zł i więcej są nic nie warte, bo brok sobie kpi i w ogóle nie jest wiarygodny. Mój kumpel, który zarobił z bonusu ponad 2000zł też nie mógł wypłacić, ale on już kombinował z paroma kontami.
Ogólnie szkoda czasu.
„Nie słuchaj tego co ktoś mówi o rynku, słuchaj tego co rynek mówi o kimś.”
- jasonbourne
- Pasjonat
podzielam zdanie kolegi. mialem praktycznie identyczna sytacjeSzwajcar pisze:Ja testowałem tego broka, ale wyrzucił mnie i zlikwidował nawet konto.
A było to tak:

- jasonbourne
- Pasjonat
Moim zdaniem, jak zwykle wystarczy uważnie czytać. Na samym początku tego wątku jest wyraźnie powiedziane, że aby wypłacić, trzeba uzbierać 50 tych ich śmiesznych punktów.sgorn pisze:podzielam zdanie kolegi. mialem praktycznie identyczna sytacje
Sam pisałeś, że miałeś tylko 31, i jeszcze zdziwienie, że nie wypłacają. Szwajcar otworzył tylko 3 pozycje, więc tym bardziej nie spełniał warunków.
Trudno mi cokolwiek powiedzieć na temat tej firmy, ale w świetle tego co napisałem, jest zrozumiałe, dlaczego Wasze wypłaty nie doszły do skutku.
A z ciekawości, pisaliście maile po polsku czy po angielsku? Adres e-mail jest ....com, więc może nawet nie mają supportu po polsku???
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl
pisalem po polsku i angielsku. zero odzewu. faktycznie moze mi zabraklo parunastu punktow handlowca.. ale to nie zmienia faktu zeby nie odpisac? radze ci potestuj gdzie indziej strategie. zreszta ta platforma szczegolnie atrakcyjna nie jest.jasonbourne pisze:A z ciekawości, pisaliście maile po polsku czy po angielsku? Adres e-mail jest ....com, więc może nawet nie mają supportu po polsku???