Praca tradera na rynkach

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.
zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

MrocznyNH zwróć uwagę na jeszcze jedno po tych 4 miesiącach praktyki aby Ciebie nie zmusili do podpiasania umowy z pensją od obrotu jednocześnie wymagając od Ciebie wyniku ponieważ w długim terminie to jest niemożliwe to jest tak jakby próbować pogodzić wodę z ogniem.O próbie wymuszenia założenia działalności gospodarczej oraz depozytu 10 000$ pisałem poprzednio.Jeżeli tak nie jest to super życzę Tobie powodzenia oraz zadowolenia z pracy.

Pozdrawiam.

Dodano po 18 minutach:

Jescze jedno
Nievinny pisze:Ten post to prowokacja
Nie jest to prowokacja z mojej strony po prostu delikatnie chcę zwrócić uwagę że jest to droga do nikąd.....................Zresztą prawie każdy kto funkcjonuje długo na rynkach finansowych ma podobne zdanie.
Nievinny nie bierz tego do siebie ponieważ bardzo cenię to co robisz. To takie ogólne stwierdzenie ponieważ wymagania,egzaminy bardzo trudne wręcz niewyobrażalnie trudne a przydzie co do czego to nie ma z kim poważnie w Polsce rozmawiać.Poza tym forum oczywiście.

Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

Awatar użytkownika
Nievinny
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Nievinny »

To czemu znam wielu maklerów, którzy bardzo dobrze sobie radzą? I wcale nie jest to frustrująca i słabo płatna praca? A prawda leży pewnie gdzieś pośrodku, zależy kto jakie ma umiejętności i gdzie jest zatrudniony.
Niech każdy sam osądzi, a jak nie to niech zajrzy na forum investstock i poczyta :D

A co do samej umowy? Czy przez te 4 miesiące coś dostaniesz? Myślisz, że dają od ręki prawdziwe pieniądze komuś, że tak to brzydko ujmę, z ulicy? Wybacz, ale mi tu śmierdzi na kilometr. Nawet jeśli dają prawdziwą kasę to mogą powiedzieć pas, bo nie wyrobisz ich standardów a za 4 miesiące pracy możesz nie dostać nic. I tak oto stracisz czas i nie tylko.
Ale to tylko moja opinia...
Trade what you see, NOT what you hear or think

zz
Maniak
Maniak

Ps.Nievinny rozmawiałem w swojej działalności co najmniej z 9-11 DI oraz parudziesięcioma maklerami i moje doświadczenia są bardzo negatywne zresztą podobne zdanie mają inni doświadczeni inwestorzy.Bierze się to moim zdaniem z tego że ci ludzie nie mieli do czynienia z profesjonalnymi grupami inwestycyjnymi.Jeżeli popracowaliby w takich grupach z 5-10 lat byłoby to z korzyścią dla wszystkich.
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jasonbourne »

Nievinny pisze:To czemu znam wielu maklerów, którzy bardzo dobrze sobie radzą?
Oczywiście, że tak.
zz pisze:To takie ogólne stwierdzenie ponieważ wymagania,egzaminy bardzo trudne wręcz niewyobrażalnie trudne a przydzie co do czego to nie ma z kim poważnie w Polsce rozmawiać.Poza tym forum oczywiście.
Naprawdę uważasz że na tym forum rozmawia się poważnie? No bez jaj...
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl

zz
Maniak
Maniak

jasonbourne pisze:Naprawdę uważasz że na tym forum rozmawia się poważnie? No bez jaj.
Mówiąc szczerze i poważnie uważam że tutaj są wybitne uniwersytety za wyjątkiem co poniektórych postów...dzięki którym mamy ubaw.Teraz ja Ciebie zapytam czy miałeś do czynienia realnie z DI co pracowali na realnych i poważnych rynkach z 2-5 lat?.Zapewniam Ciebie że Fixator.................bije ich na głowę.Aby nie być gołosłowny efekt ich pracy po 10 latach to świadczenia na poziomie 9-14-50 zł miesięcznie.Najbogatsi w Polsce dostają 200 zł więc teraz rozumiesz że tego to by nawet Fixator nie wymyślił.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jasonbourne »

zz pisze:Mówiąc szczerze i poważnie uważam że tutaj są wybitne uniwersytety za wyjątkiem co poniektórych postów
A jaką uczelnię skończyłeś?
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl

zz
Maniak
Maniak

jasonbourne pisze:A jaką uczelnię skończyłeś?
wybitną..............
:PPP

Pozdo :564:

Awatar użytkownika
MrocznyNH
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: MrocznyNH »

Nievinny pisze:A co do samej umowy? Czy przez te 4 miesiące coś dostaniesz? Myślisz, że dają od ręki prawdziwe pieniądze komuś, że tak to brzydko ujmę, z ulicy?

Mam 4 miesiące na wyrobienie normy, ale jak mi się uda już po pierwszym miesiącu wypracować wymaganą sume to odrazu podpisuje sie umowe i zaczynają płacić. Oczywiście jednemu sie uda po pierwszym miesiącu, drugiemu w 4 miesiacu a trzeciemu w ogóle i będzie tylko stracony czas(?) ale jak sie nie ryzykuje to sie nie ma. Przynajmniej doświadczenie się ze sobą zabierze.

Awatar użytkownika
Nievinny
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Nievinny »

Może i tak, ale swój czas trzeba cenić. A bardziej chodzi mi o koszt alternatywny.
Trade what you see, NOT what you hear or think

Awatar użytkownika
MrocznyNH
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: MrocznyNH »

Czas to pieniądz, wiadomo, ale mam nadzieje ze czas w tej firmie nie będzie zmarnowany...czas pokarze.

ODPOWIEDZ