Never Lose Again by DRAGON33

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Awatar użytkownika
Mike_Scofield
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mike_Scofield »

admin_1969 pisze:jedyną moją wadą jest jeszcze młody wiek (18 lat)
Skoro masz 18 lat, to po kiego masz w nicku datę 1969?
I niby mając 13 lat zacząłeś patrzeć na wykresy?
Dzieci nie mają lepszych zajęć w tym wieku?

admin_1969 pisze:ale moim skromnym zdaniem HEX nie jest takim wielkim uczonym za jakiego niekiedy się wydaje
Mnie się też wydaje, że nie jesteś taki młody, za jakiego się podajesz ...
Na mój gust masz jakieś 4 dychy na blacie ...
"Wieloma strategiami można zarabiać i wszystkimi można tracić." Mike Scofield
"Wszystko rozgrywa się w głowie, a nie na wykresie" Mike Scofield

Awatar użytkownika
sgorn
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sgorn »

Mike_Scofield pisze:Skoro masz 18 lat, to po kiego masz w nicku datę 1969?
a to dobre :) no patrzcie jak ta mlodziez szybko sie uczy zarabiac na zycie ;) Zdolniachy niesamowite :)
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.

1991
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: 1991 »

Mike_Scofield pisze:
admin_1969 pisze:jedyną moją wadą jest jeszcze młody wiek (18 lat)
Skoro masz 18 lat, to po kiego masz w nicku datę 1969?

admin_1969 pisze:ale moim skromnym zdaniem HEX nie jest takim wielkim uczonym za jakiego niekiedy się wydaje
Mnie się też wydaje, że nie jesteś taki młody, za jakiego się podajesz ...
Na mój gust masz jakieś 4 dychy na blacie ...
Mike uwierz mi, że naprawdę jestem w takim wieku, a dlatego taki nick założyłem, aby ludzie chętniej chcieli ze mną rozmawiać, bo czy tak samo rozmawiałbyś z nickiem admin_1991 czy z admin_1969 ....

Zresztą, po co miałbym kłamać, że mam 18 lat? no po co?

Co do 13 lat, to zgadza się w tym wieku, otworzyłem sobie wirtualny rachunek na Onecie, pamiętam jak dziś, że połowę lekcji "informatyki", na których uczyliśmy się obsługiwać worda, przesiedziałem na onecie i kupując na ślepo akcje, ale to stare dzieje.... później otworzyłem na tatę rachunek real i tak dostałem pierwszą lekcję od życia (straciłem cały mój skromny rachunek 1200 zł hehe), potem już z większym rozmachem zacząłem inwestycje, ale również z różnym skutkiem, no a teraz siedzę na forexie z pozytywnym skutkiem :)

Zresztą nie mam zamiaru tłumaczyć się z wieku, chcecie to wierzcie, nie to nie... to nie jest wątek "ile mam lat", myślałem, że prędzej się odniesiecie do tego co napisałem, a nie do wieku, ale widzę, że niektórych to.... sam nie wiem, czy to zazdrość każe wam uważać, że kłamie? czy coś innego? zresztą zostawmy ten temat....

jak wspomniałem, system jest ok, ale wcale nie jest, jak to się mówi taki zasadniczy, wszystko zależy od indywidualnego podejścia inwestora...

Awatar użytkownika
Mike_Scofield
Pasjonat
Pasjonat

admin_1969 pisze:ale widzę, że niektórych to.... sam nie wiem, czy to zazdrość każe wam uważać, że kłamie?
No fakt, trochę Ci zazdroszczę, że masz już 18 lat.
Ja mam dopiero 12 i czasami mnie nie chcą wpuszczać do kina na filmy "dla dorosłych"....

vipovsky
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: vipovsky »

off topy

1991
Bywalec
Bywalec

Mike_Scofield pisze:
admin_1969 pisze:ale widzę, że niektórych to.... sam nie wiem, czy to zazdrość każe wam uważać, że kłamie?
No fakt, trochę Ci zazdroszczę, że masz już 18 lat.
Ja mam dopiero 12 i czasami mnie nie chcą wpuszczać do kina na filmy "dla dorosłych"....
no i po co takie złośliwości, czy zwiększyło to twoje samopoczucie?

powiedziałem, chcesz to wierz, nie to nie...... tylko wytłumacz mi poco miałbym kłamać? Zresztą, lepiej już nic nie pisz, bo niby po co? Aby nadal wyrazić swoje złośliwości....

heh niektórzy to są niedowartościowani...

Dodano po 1 minutach:
vipovsky pisze:off topy
zgadza się ta rozmowa idzie w złym kierunku, to jakie macie odczucia co do sytemu....? pół godziny temu był sygnał kupna na usd/jpy , ale za duży spread więc nie wszedłem...

Awatar użytkownika
Mike_Scofield
Pasjonat
Pasjonat

admin_1969 pisze: zwiększyło to twoje samopoczucie?
Samopoczucie może byc małe i duże wg Ciebie?

Zaczynam wierzyć, że masz 18 lat ...

Dodano po 1 minutach:
admin_1969 pisze:pół godziny temu był sygnał kupna na usd/jpy , ale za duży spread więc nie wszedłem...
Pół godziny temu, to foreks był zamknięty, chopie.

Chyba spojrzałeś na wykres z piątku ... :lol: :lol: :lol:

1991
Bywalec
Bywalec

Mike_Scofield pisze:

zwiększenie samopoczucie w sensie stopniowym, czyli np z dobrego, na lepsze..... ehhh nie chce mi się tłumaczyć takich rzeczy

idę spać.... dobranoc

PS: może jutro ktoś merytorycznie ze mną porozmawia.

Dodano po 1 minutach:
Mike_Scofield pisze:

Dodano po 1 minutach:
admin_1969 pisze:pół godziny temu był sygnał kupna na usd/jpy , ale za duży spread więc nie wszedłem...
Pół godziny temu, to foreks był zamknięty, chopie.

Chyba spojrzałeś na wykres z piątku ... :lol: :lol: :lol:
w przybliżeniu powiedziałem, chodziło o 26 minut temu, naprawdę Tobie, aż tak dokładnie trzeba wszystko tłumaczyć....?

Awatar użytkownika
Mike_Scofield
Pasjonat
Pasjonat

admin_1969 pisze:PS: może jutro ktoś merytorycznie ze mną porozmawia.
A na którą idziesz do szkoły?

HEX
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: HEX »

admin_1969 pisze: Widać głównie to po jego pisowni - "tręd" i po samym opisywaniu strategi
No to mnie rozgryzłeś :D Prawie jak bys we mnie wszedł.LOL
Powiem tak , nigdy nie przykładałem dużej wagi do pisowni,zdarzają się orty jak wszystkim,SORRY ale miodkiem nie jestem ;/ Jak zauważyłeś nie jestem uczonym,jeśli przeczytałeś cały wątek bardzo dokładnie równiez możesz przeczytac że nigdy ale to przenigdy nie kazałem na siebie tak mówić ciągle pisałem że stale sie ucze i unowocześniam ten system pod siebie,Mam 22 lata i jestem strasznie zadowolony z mojego poziomu doświadczenia jaki nabyłem przez niespełna pół roku.Strasznie mi miło że ci sie ten wątek przydał(oto własnie chodzi) Ja mam kontakt na PW do dragona i powiem ci że dziwiłbyś sie jak taka osoba inwestuje,dodam że nie utrzymuje z nim juz kontaktów bo na razie tego nie potrzebuje ale dodam że jego portfel ma się w jak najlepszym pożądku:)
admin_1969 pisze: wejście zależy od indywidualnego podejścia inwestora, w całym wątki nie ma nawet dwóch osób, które weszłyby w dany sygnał o tej samej minucie.
Czy to nie jest piękne sam sobie potrafisz uzasadnić postawiona teze :DBrawo jednak średnia jeszcze uczy. Prosze nie pisac o mnie rzeczy typu nie jest taki wspaniały,uczony i w ogóle bo ja tego nie potrzebuje i wiem że taki nie jestem bo to nie możliwe do osiągnięcia w tak krótkim czasie ale może kiedyś ,,kto to wie,to nawet nie jest mój system jak wielokrotnie powtarzałem ja go tylko przedstawiłem z zagranicznego forum babypips,dla ludzi którzy nie znają tak dobrze angielskiego,bądź nie chciało się im tego wszystkiego tlumaczyć,Nie chwale się nikomu w "realu"że jestem twórca tego wątku bo wiem że moje doświadczenie jest małe,jestem po prostu skromny i sam potrafie dokonać samooceny..Powtarzam mam 22 lata ucze się tego systemu,odnoszę sukcesy jak i porażki ale potrzebuje jeszcze czasu,może 5 lat wystarczy abym osiągnał takie doświadczenie jak ty.
Some times the only response is "shit happens" and "you can't win them all."

ODPOWIEDZ