fajny sys ale jak na mnie za duzo indykow zdecydowanue wole PA w wydanie Naked. ale zycze powodzienia
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
ja tak naprawde wróże z fusów. ale od czasu do czasu rzuce okiem tu i ówdzie i jakoś sie kula
teoretykow - bajkopisarzy jest tu przesyt . dla mnie wiarygodny system musi byc poparty praktyka.dopoki nie zobacze ze ktos robi live trejdy / i to nie jakies statementy tylko wejscie czas real +/- pare minut i uzasadnienie/ to dla mnie nie jest zadnym zrodlem informacji na ktore warto byloby zwracac uwage .
„Ekspert to człowiek, który w bardzo wąskiej dziedzinie zrobił wszystkie możliwe błędy.”
nasreddin pisze:
teoretykow - bajkopisarzy jest tu przesyt . dla mnie wiarygodny system musi byc poparty praktyka.dopoki nie zobacze ze ktos robi live trejdy / i to nie jakies statementy tylko wejscie czas real +/- pare minut i uzasadnienie/ to dla mnie nie jest zadnym zrodlem informacji na ktore warto byloby zwracac uwage .
Wnosze o pochwałe do moderatora za to co tutaj jest napisane.
Pozdrawiam
Witaj
czy to jeszcze korekta trendu wzrostowego czy już jego koniec ?
Czy mogę otworzć L mimo że mamy sygnał S na donchianie i toptrendzie ?
Pozdrawiam
edi
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.