NSR5
ja tak naprawde wróże z fusów. ale od czasu do czasu rzuce okiem tu i ówdzie i jakoś sie kula 
teoretykow - bajkopisarzy jest tu przesyt . dla mnie wiarygodny system musi byc poparty praktyka.dopoki nie zobacze ze ktos robi live trejdy / i to nie jakies statementy tylko wejscie czas real +/- pare minut i uzasadnienie/ to dla mnie nie jest zadnym zrodlem informacji na ktore warto byloby zwracac uwage .
teoretykow - bajkopisarzy jest tu przesyt . dla mnie wiarygodny system musi byc poparty praktyka.dopoki nie zobacze ze ktos robi live trejdy / i to nie jakies statementy tylko wejscie czas real +/- pare minut i uzasadnienie/ to dla mnie nie jest zadnym zrodlem informacji na ktore warto byloby zwracac uwage .
„Ekspert to człowiek, który w bardzo wąskiej dziedzinie zrobił wszystkie możliwe błędy.”
Wnosze o pochwałe do moderatora za to co tutaj jest napisane.nasreddin pisze: teoretykow - bajkopisarzy jest tu przesyt . dla mnie wiarygodny system musi byc poparty praktyka.dopoki nie zobacze ze ktos robi live trejdy / i to nie jakies statementy tylko wejscie czas real +/- pare minut i uzasadnienie/ to dla mnie nie jest zadnym zrodlem informacji na ktore warto byloby zwracac uwage .
Pozdrawiam
doskonala sytuacja do wejscia pod prad przy bandzie z duza inwestycja systemem auslanco - lilmoe PA 30 . http://i36.tinypic.com/rhik5t.gif
„Ekspert to człowiek, który w bardzo wąskiej dziedzinie zrobił wszystkie możliwe błędy.”