wypełniasz formularz i kasa jest na koncie max. po godzinie, ale zazwyczaj po kilkunastu/kilkudziesięciu minutach
Alpari
- Boby_Fischer
- Gaduła

Jak na razie jestesm bardzo pozytywnie zaskoczony, dobre opinie nie wziely sie znikad. Zaznaczam, ze jest to dopiero moj poczatek na Alpari UK, wiec nie popadam w zachwyt, aczkolwiek do tej pory wszystkie zlecenia jak w maselko. Inwestuje raczej srednia kwote, wiec nie wiem jakby to bylo w przypadku zlecen >1lot, moje sa ponizej.
pozdro
pozdro
opinia innych ci nic nie da ... bo kto ci opisze nietypowe przypadki ... typowy złodziej jak każdy mm i tyleBoby_Fischer pisze:jak egzekucja zleceń? Requoty? slippage?
http://www.alpari.ru/ru/docs/show/id/34134/ - Meta Trader 5
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)
Witam
Mam konto u tego brokera od pól roku i jak na razie nie miałem z nimi absolutnie żadnych problemów, przynajmniej jeżeli chodzi o mniejsze loty.
Broker zarejestrowany w UK a nie na jakiś wyspach, regulowany przez FSA, ogólnie godny polecenia.
Jeżeli chodzi o wady to można uznać wysoki koszt wypłaty jeśli gramy małymi sumami, brak wypłat na kartę kredytową i mała ilość instrumentów
Uważam, że wątek o tym brokerze powinien zostać podwieszony
Pozdrawiam
Mam konto u tego brokera od pól roku i jak na razie nie miałem z nimi absolutnie żadnych problemów, przynajmniej jeżeli chodzi o mniejsze loty.
Broker zarejestrowany w UK a nie na jakiś wyspach, regulowany przez FSA, ogólnie godny polecenia.
Jeżeli chodzi o wady to można uznać wysoki koszt wypłaty jeśli gramy małymi sumami, brak wypłat na kartę kredytową i mała ilość instrumentów
Uważam, że wątek o tym brokerze powinien zostać podwieszony
Pozdrawiam