Alpari

Sprawy techniczne dotyczące poszczególnych platform handlowych.
ODPOWIEDZ

Co myślisz na temat tego brokera ?

Zdecydowanie polecam
23
40%
Poza paroma minusami są ok
8
14%
Przeciętny
16
28%
Mają wiele wad
6
10%
Stanowczo odradzam
5
9%

Liczba głosów: 58

Awatar użytkownika
davit
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: davit »

czy spread na demo jest taki sam jak w realu :?:
lub czy moze ktos potwierdzic czy tabelka na ich stronie jest aktualna :?:
i pytanie standardowe czy nie ma problemu ze skalpowaniem? :wink:

kubek
Gaduła
Gaduła

Post autor: kubek »

hej davit, ja wlasnie otworzylem konto w alpari (dzis zaksiegowali kase), przeprowadzilem pierwsza probna transakcje i bylo to najszybciej otwarte zlecenie jakie widzialem odkad gram (a to juz ponad 2 lata). Co do spreadow napisz mi jakies cie interesuja to ci podam, w dzien i wieczorem. eur/gbp dzien 2, od 22 - 5

ducall
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: ducall »

Moze ktoś pomoże , otworzyłem w piątek konto w Alpari , przelałem kasę , we wtorek dostałem pierwszego maila z zestawieniem ,że kasa na koncie, a nadal przy logowaniu pisze mi "rachunek wyłączony" . Pisałem do nich kazali mi zmienić serwer, Zmenilem dalej nie działa. Miał ktoś taki problem?
Ile razy znajdę klucz do sukcesu, to zawsze znajdzie się jakiś dupek co zmieni zamek!

kubek
Gaduła
Gaduła

Post autor: kubek »

dostalem maila ze sa problemy z lacznoscia po najnowszej aktualizacji metatradera. Sprobuj zainstalowac wersje np build 220 , moze pomoze

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Post autor: reptile »

Witam
Też miałem poważne problemy, przeglądajcie logi:
* ja miałem jakieś śmieci w logach nie do zidentyfikowania :wink:
* nie można czasem zrobić close i uswiać SL TP :shock:

były zgłaszane uwagi i oddali kase :D

Jankes
Gaduła
Gaduła

Post autor: Jankes »

Czy temat o Alpari jeszcze żyje?
Chciałem zapytać o proces rejestracji i zakładania konta real ale czy jest tu ktoś ? :-)
Niechlujne, pozbawione interpunkcji i pełne błędów wiadomości to tak, jakbyś komuś np. postawił piwo w usyfionym, klejącym się kuflu z pływającą muchą w środku i tłumaczył się, że masz problemy z myciem naczyń...

Awatar użytkownika
davit
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: davit »

Jankes pisze:Czy temat o Alpari jeszcze żyje?
Chciałem zapytać o proces rejestracji i zakładania konta real ale czy jest tu ktoś ? :-)
1. Wypełniasz wniosek na stronie
2. Przysyłaja Ci formularz, który należy wydrukować, podpisać po czym zeskanować i wysłać do nich wraz skanem dowodu osobistego i innego dowodu tożsamości np paszport oraz rachunek na twoje nazwisko lub wyciąg z konta.
Po tej procedurze dostałem jeszcze pytanie jakie chce mieć konto mini czy standardowe, nie wiem może gdzieś zapomniałem zaznaczyc:)
jak cos to pytaj :)
pozdrawiam

Jankes
Gaduła
Gaduła

Na ich stronie pisze coś o potwierdzaniu kopii dowodu itp. i o to chciałem zapytać.
Na razie wszystko jasne, dzieki davit !
Pozdr.
Niechlujne, pozbawione interpunkcji i pełne błędów wiadomości to tak, jakbyś komuś np. postawił piwo w usyfionym, klejącym się kuflu z pływającą muchą w środku i tłumaczył się, że masz problemy z myciem naczyń...

Awatar użytkownika
Jacek_fx
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Jacek_fx »

Jeśli zakładasz konto w Alpari US to musisz wysłać dokumenty potwierdzone notarialnie, w Alpari UK wystarczy sam skan
Pozdrawiam

Jankes
Gaduła
Gaduła

Chodzi o Alpari UK. Rozumiem, dzieki.

ODPOWIEDZ