Od frajera do milionera..

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Hikari
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Hikari »

@Diver! prowadz dalsza dzialalnosc dziennikowa! A takie osobiste pytanko: Gdzie nurkujesz?

Serdecznie pozdrawiam.

PS. Jak nie bedziesz dalej umieszczac postow to Ci wysle drukarza - :D ten potrafi naprawde przekonac, zwlaszcza jak sie jest w rejonie jego gniazda .... :shock:
Mozna zarobic kilka tysiecy % a nastepnie stracic tylko 100% ;)

Awatar użytkownika
fryk
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: fryk »

diver3 pisze:nie ma to najmniejszego sensu w obecnej sytuacji...
Jest coś takiego jak hasło inwestora w MT4. Ustawiasz i inwestor ma dostęp jedynie do "odczytu" konta.

Tego nie da się już tak łatwo zhakować więc udostępniając jesteś bardzo wiarygodny jeśli o to ci chodzi.

Podaj nr konta i hasło inwestora i jedź z koksem!
Owoce sukcesu rosną na drzewach cierpliwości...

Awatar użytkownika
diver3
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: diver3 »

fryk pisze:Jest coś takiego jak hasło inwestora w MT4. Ustawiasz i inwestor ma dostęp jedynie do "odczytu" konta.

Tego nie da się już tak łatwo zhakować więc udostępniając jesteś bardzo wiarygodny jeśli o to ci chodzi.

Dzieki za mile slowa ale... no wlasnie jest jedno "ale" , a mianowicie , ze ja , a co za tym idzie i moj dziennik nie musi za wszelka cene udowadniac ze nie jestem wielbladem :lol: Dla niedowiarkow zawsze bedzie problem , ze staty klamia, stan konta mozna zmienic i tym podobne...Wiec dla takich ludzi nigdy taka forma prezentacji nie bedzie wiarygodna, zwlaszcza jesli sami maja wrecz odmienne wyniki :wink: Dla reszty zawodnikow ktorzy wiedza "o co biega" wystarczajaco dlugo pokazywalem , ze mozna i co do tego jest potrzebne, wiec dla nich w tej chwili tez wlasciwie jest zbedne dalsze prowadzenie dziennika w tej formie. Jezeli macie ochote mozna go przerobic na miejsce relaksu, humoru, prognoz finansowych, filozoficznych rozwazan o zyciu, lub kacik przepisow kulinarnych wybor jest nieograniczony :D

pozdrawiam
Rób to co lubisz, a nie będziesz musiał pracować ani jednego dnia w życiu.

MaxRipper
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaxRipper »

diver3 pisze:Dla niedowiarkow zawsze bedzie problem , ze staty klamia, stan konta mozna zmienic i tym podobne...Wiec dla takich ludzi nigdy taka forma prezentacji nie bedzie wiarygodna, zwlaszcza jesli sami maja wrecz odmienne wyniki Wink Dla reszty zawodnikow ktorzy wiedza "o co biega" wystarczajaco dlugo pokazywalem , ze mozna i co do tego jest potrzebne, wiec dla nich w tej chwili tez wlasciwie jest zbedne dalsze prowadzenie dziennika w tej formie.
Przypominam o deklaracji, w której stwierdziłeś ze na koniec opiszesz jakie metody stosujesz...

dargoth
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: dargoth »

diver3 pisze:
fryk pisze:Jest coś takiego jak hasło inwestora w MT4. Ustawiasz i inwestor ma dostęp jedynie do "odczytu" konta.

Dzieki za mile slowa ale... no wlasnie jest jedno "ale" , a mianowicie , ze ja , a co za tym idzie i moj dziennik nie musi za wszelka cene udowadniac ze nie jestem wielbladem :lol: Dla niedowiarkow zawsze bedzie problem , ze staty klamia, stan konta mozna zmienic i tym podobne...Wiec dla takich ludzi nigdy taka forma prezentacji nie bedzie wiarygodna, zwlaszcza jesli sami maja wrecz odmienne wyniki :wink: Dla reszty zawodnikow ktorzy wiedza "o co biega" wystarczajaco dlugo pokazywalem , ze mozna i co do tego jest potrzebne, wiec dla nich w tej chwili tez wlasciwie jest zbedne dalsze prowadzenie dziennika w tej formie. Jezeli macie ochote mozna go przerobic na miejsce relaksu, humoru, prognoz finansowych, filozoficznych rozwazan o zyciu, lub kacik przepisow kulinarnych wybor jest nieograniczony :D

pozdrawiam
Wspominałeś coś że na zakończenie dziennika napiszesz coś więcej o swojej metodzie inwestowania. Czy ta deklaracja jest dalej aktualna?
Nie potrzebuję żadnych szczegółów. Ciekaw jestem jedynie ile jest podobieństwa w naszych systemach.
No i poproszę o jakiś dobry przepis kulinarny. :wink:

Awatar użytkownika
inwestor86
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: inwestor86 »

dargoth pisze: No i poproszę o jakiś dobry przepis kulinarny. :wink:
znasz przepis na pasztet zajęczy? :)

diver, do miliona jeszcze daleko, ale chetnie bym dalej kibicowal ;)

dargoth
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: dargoth »

inwestor86 pisze:
dargoth pisze: No i poproszę o jakiś dobry przepis kulinarny. :wink:
znasz przepis na pasztet zajęczy? :)
Znam. Ten na sałatkę z buraków też jest niezły.

RobertFx
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: RobertFx »

Ja wchodzę w przepisy kulinarne :) ale wolałbym poczytać Twoje "wynurzenia" na temat Fx.
Trąd jest twoim przyjacielem...

Awatar użytkownika
diver3
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: diver3 »

MaxRipper pisze:Przypominam o deklaracji, w której stwierdziłeś ze na koniec opiszesz jakie metody stosujesz...
A ja przypominam , ze moj zegar na platformie jest ustawiony -1h do czasu polskiego :wink:

pozdrawiam
Rób to co lubisz, a nie będziesz musiał pracować ani jednego dnia w życiu.

Awatar użytkownika
dandos2
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: dandos2 »

Moim skromnym zdaniem czytając ostatnie posty to prowadź dalej swój dziennik i nie zważaj na nic i na nikogo ignoruj złe relacje w stosunku do Ciebie bo na tyle ile jest ludzi na świecie tyle będzie opinii.
Rób swoje i tak trzymaj.
Ja też założyłem sobie dziennik i przypałętało się kilku mędrców co zabolało ich że wyniki są dobre chcąc dowodów i że nie ma możliwośći zwycięstwa z rynkiem. Nie interesuje mnie co sobie ktoś myśli , każdy robi swoje i robi tak jak uważa a czytać jak ktoś nie chce to niech nie czyta.
Jeśli jesteśmy dorośli to szanujmy się nawzajem a nie upokarzajmy.
Na forach amerykańskich nie ma takiej zawiści jest pełen luz i jest opinia jak wygrałeś to dobrze .

ODPOWIEDZ