Serdecznie pozdrawiam.
PS. Jak nie bedziesz dalej umieszczac postow to Ci wysle drukarza -

Jest coś takiego jak hasło inwestora w MT4. Ustawiasz i inwestor ma dostęp jedynie do "odczytu" konta.diver3 pisze:nie ma to najmniejszego sensu w obecnej sytuacji...
Dzieki za mile slowa ale... no wlasnie jest jedno "ale" , a mianowicie , ze ja , a co za tym idzie i moj dziennik nie musi za wszelka cene udowadniac ze nie jestem wielblademfryk pisze:Jest coś takiego jak hasło inwestora w MT4. Ustawiasz i inwestor ma dostęp jedynie do "odczytu" konta.
Tego nie da się już tak łatwo zhakować więc udostępniając jesteś bardzo wiarygodny jeśli o to ci chodzi.
Podaj nr konta i hasło inwestora i jedź z koksem!
Przypominam o deklaracji, w której stwierdziłeś ze na koniec opiszesz jakie metody stosujesz...diver3 pisze:Dla niedowiarkow zawsze bedzie problem , ze staty klamia, stan konta mozna zmienic i tym podobne...Wiec dla takich ludzi nigdy taka forma prezentacji nie bedzie wiarygodna, zwlaszcza jesli sami maja wrecz odmienne wyniki Wink Dla reszty zawodnikow ktorzy wiedza "o co biega" wystarczajaco dlugo pokazywalem , ze mozna i co do tego jest potrzebne, wiec dla nich w tej chwili tez wlasciwie jest zbedne dalsze prowadzenie dziennika w tej formie.
Wspominałeś coś że na zakończenie dziennika napiszesz coś więcej o swojej metodzie inwestowania. Czy ta deklaracja jest dalej aktualna?diver3 pisze:Dzieki za mile slowa ale... no wlasnie jest jedno "ale" , a mianowicie , ze ja , a co za tym idzie i moj dziennik nie musi za wszelka cene udowadniac ze nie jestem wielblademfryk pisze:Jest coś takiego jak hasło inwestora w MT4. Ustawiasz i inwestor ma dostęp jedynie do "odczytu" konta.
Tego nie da się już tak łatwo zhakować więc udostępniając jesteś bardzo wiarygodny jeśli o to ci chodzi.
Podaj nr konta i hasło inwestora i jedź z koksem!Dla niedowiarkow zawsze bedzie problem , ze staty klamia, stan konta mozna zmienic i tym podobne...Wiec dla takich ludzi nigdy taka forma prezentacji nie bedzie wiarygodna, zwlaszcza jesli sami maja wrecz odmienne wyniki
Dla reszty zawodnikow ktorzy wiedza "o co biega" wystarczajaco dlugo pokazywalem , ze mozna i co do tego jest potrzebne, wiec dla nich w tej chwili tez wlasciwie jest zbedne dalsze prowadzenie dziennika w tej formie. Jezeli macie ochote mozna go przerobic na miejsce relaksu, humoru, prognoz finansowych, filozoficznych rozwazan o zyciu, lub kacik przepisow kulinarnych wybor jest nieograniczony
![]()
pozdrawiam