Re: Zakładanie konta na platformie Oanda
- hamilton11
- Stały bywalec
Na Operze uruchomisz bez problemu przeglądarkę Oandy. Zainstaluj tylko Javę. Komfort pracy po większym zoomie nawet niezły.hamilton11 pisze:Czy na takim sprzęcie można się pobawić na OA (Sony Ericsson Xperia1,Microsoft Windows Mobile 6.1 Professional),konkretnie chodzi mi o kontrolowanie pozycji.
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
- hamilton11
- Stały bywalec
Witam
Dzięki za odpowiedz Jekert, troche mało czasu miałem ostatnio będę próbował,java jest zainstalowana przez producenta,jeszcze raz dzięki,bo już dwa klocki wywaliłem na telefonik, a jak się bawiłem z OA to cuś mi nie wychodziło.
Dzięki za odpowiedz Jekert, troche mało czasu miałem ostatnio będę próbował,java jest zainstalowana przez producenta,jeszcze raz dzięki,bo już dwa klocki wywaliłem na telefonik, a jak się bawiłem z OA to cuś mi nie wychodziło.

Już Jesteś inteligentny jak wiesz .że jest ktoś inteligentniejszy od Ciebie.
- hamilton11
- Stały bywalec
- zbyszko_gno
- Stały bywalec
Witam,
kiedyś w pltformie - User Preferences można było skonfigurować wyświetlanie P/L otwartej pozycji w walucie w której utworzone jest konto a nie w pipsach.
Moja konfiguracja trzyma się do dzisiaj , ale nie widzę już opcji do zmiany ustawień.
Chciałem ustawić sobie tak nowe konto i nie mogę znaleźć tej opcji.
Wiecie gdzie teraz to umieścili ?
kiedyś w pltformie - User Preferences można było skonfigurować wyświetlanie P/L otwartej pozycji w walucie w której utworzone jest konto a nie w pipsach.
Moja konfiguracja trzyma się do dzisiaj , ale nie widzę już opcji do zmiany ustawień.
Chciałem ustawić sobie tak nowe konto i nie mogę znaleźć tej opcji.
Wiecie gdzie teraz to umieścili ?
------------------------
Lepiej nie zarobić, niż stracić.
- zbyszko_gno
- Stały bywalec
Dziękuję, zmienili kosmetykę i nie dopatrzyłem się tego detalu...
Widziałem tam wyżej że padały pytania o obsługę konta przez telefon.
Oanda ma prostą przeglądarkę konta :
https://fx1.oanda.com/mod_perl/fxmobile/index.pl
Bez problemu się ładuje w każdej przeglądarce wap.
Widziałem tam wyżej że padały pytania o obsługę konta przez telefon.
Oanda ma prostą przeglądarkę konta :
https://fx1.oanda.com/mod_perl/fxmobile/index.pl
Bez problemu się ładuje w każdej przeglądarce wap.
------------------------
WItam Serdeczie wszystkich bywalców.
Liczę że dzięki wam moi drodzy - zdołam rozgryżć OANDA
Jako iż to mój pierwszy post na tym forum,
1. Czy Nadal Oanda jest dobry dla początkującyh (przeczytałem wszytkie 93 strony ufff
) - ostanio ludzie zaczeli tu narzekać na temat tej platformy.
2. Czy istnieje jakiś Manual - Instrukcja do obsługi tej platformy (gdzieś tutaj był podany link do manula - niestety nieaktualny)
3. Czy istnieje na rynku jakiś inny podręcznik po Polsku oprócz "OANDA - podręcznik" (jakoś tak chyba ten tytuł brzmiał). Pytam gdyz obecnie cięzko ta pozycję znależć , oraz z tego co wyczytałem - jest już troszkę nieaktulany.
4, Gdzie założyć konto. Wyczytałem tutaj iż PayPal sie opłaca ale jednocześnie nie Opłaca. To samo z kontami bankowymi (mętlik straszny)
Jako iż ostanio (z uwagi an kryzys) banki prześcigują sie w różnych udogodnienaich dla klientów . Ktoś zna aktualna sytuacje na tym rynku ??
Ewentualnie może proszę o wytyczne do jakich Kwot lepiej to , lub lepiej tamto rozwiązanie.
5. Może torchę głupie pytanko - ale co tam
- Możecie sie pochwalic ile wam zajęło całkowite opanowanie tejże platformy Zaznaczając iż jestem kompletnym noobem - dopiero zaczynam zaznajamiać się z FOREX 
Dziękuję serdecznie za opdowiedzi
Liczę że dzięki wam moi drodzy - zdołam rozgryżć OANDA

Jako iż to mój pierwszy post na tym forum,
1. Czy Nadal Oanda jest dobry dla początkującyh (przeczytałem wszytkie 93 strony ufff

2. Czy istnieje jakiś Manual - Instrukcja do obsługi tej platformy (gdzieś tutaj był podany link do manula - niestety nieaktualny)
3. Czy istnieje na rynku jakiś inny podręcznik po Polsku oprócz "OANDA - podręcznik" (jakoś tak chyba ten tytuł brzmiał). Pytam gdyz obecnie cięzko ta pozycję znależć , oraz z tego co wyczytałem - jest już troszkę nieaktulany.
4, Gdzie założyć konto. Wyczytałem tutaj iż PayPal sie opłaca ale jednocześnie nie Opłaca. To samo z kontami bankowymi (mętlik straszny)
Jako iż ostanio (z uwagi an kryzys) banki prześcigują sie w różnych udogodnienaich dla klientów . Ktoś zna aktualna sytuacje na tym rynku ??
Ewentualnie może proszę o wytyczne do jakich Kwot lepiej to , lub lepiej tamto rozwiązanie.
5. Może torchę głupie pytanko - ale co tam

Dziękuję serdecznie za opdowiedzi