VEGAS
ale jaja! to naprawde dziala! dzisiaj poszly piekne sygnaly na eur/aud i gdb/aud oraz aud/nzd i wszystkie wchodza! w sumie jest ponad 300 pipsow! ufff jestem powalony...
ciekaw jestem co bedzie dalej.
pozdrawiam
cannarek
ps.super sprawa z tym profilem na wszystkie pary - nie pamietam kto to wrzucil na forum ale dobra robota - na pewno zaoszczedzilo wszystkim mase pracy - DZIEKI
ps2. co to znaczy BTW?
ciekaw jestem co bedzie dalej.
pozdrawiam
cannarek
ps.super sprawa z tym profilem na wszystkie pary - nie pamietam kto to wrzucil na forum ale dobra robota - na pewno zaoszczedzilo wszystkim mase pracy - DZIEKI
ps2. co to znaczy BTW?
cannarek trading - godzina tygodniowo, srednio +5% miesiecznie:)
BTW: By The Way (a propos')
Think for Yourself, Question Authority.
Podejdź do rynków profesjonalnie, odwiedźmoją stronę i zobacz jak NIE GRAĆ na FX!
Podejdź do rynków profesjonalnie, odwiedźmoją stronę i zobacz jak NIE GRAĆ na FX!
Witam mam pytanka do fxlamera wlasnie sobie ustawiam wskazniki no i mam problem z tym ze nie moge nalozyc na okienko sarsi wskaznika SMA 21 i go znalezc
pewnie jakis blad kosmetyczny a dla nowicjusza zgrzyt a drugie pytanie jak sma8 zrobic kolorowe ?? dolaczam moj wyglad mt4 Pozdrawam i prosze o odp 
[/img]

Na pierwszej stronie tego tematu opisałem jak to zrobić łącznie z obrazkiem.wyczestom pisze:nie moge nalozyc na okienko sarsi wskaznika SMA 21 i go znalezc
\wyczestom pisze: jak sma8 zrobic kolorowe
Ściągnij wskaźnik MA_in_color który jest w załączniku na drugiej stronie tego wątku, wklej do folderu experts\indicators, zrestartuj paltforme i nałóż wskaźnik na wykres. Ustaw większą grubość niż oryginalna SMA żeby nie zasłaniała kolorowej.
Bedzie dobrze, luz......
=================
=================
dzisiaj vegas dał zarobić na wielu parach z dolarem: czytelne sygnały, zgodne z oczekiwaniami zachowanie kursów - oby tak dalej 
fxlamer: testujesz jeszcze jakieś strategie? jakieś skalpowanie na 5-15min wykresach? coś agresywniejszego by się jeszcze przydało, a nie chcę już, jak pisałem w jednym z moich tematów, tworzyć własnych pseudostrategii - wszak są mądrzejsi i doświadczeni - więc jak znajdziesz chwilkę...
p.s. fxlamer: kolejne podziękowania za zadanie sobie trudu w bezinteresownej edukacji prawdziwych lamerów, do jakich sam niewątpliwie się zaliczam
)

fxlamer: testujesz jeszcze jakieś strategie? jakieś skalpowanie na 5-15min wykresach? coś agresywniejszego by się jeszcze przydało, a nie chcę już, jak pisałem w jednym z moich tematów, tworzyć własnych pseudostrategii - wszak są mądrzejsi i doświadczeni - więc jak znajdziesz chwilkę...
p.s. fxlamer: kolejne podziękowania za zadanie sobie trudu w bezinteresownej edukacji prawdziwych lamerów, do jakich sam niewątpliwie się zaliczam