Czy jest gdzieś taki wskaźnik ?

Krys pisze:Znalazłem wskaźnik dla niusów, mam viste i poprzednie wesje FFcal wywalały mi mt4. To działa w osobnym oknie. Trzeba mieć otwarty jakiś wskaźnik, np. MACD. Umożliw import DDL musi być zaznaczone.
kris007 - i-GroupOfHistoryOnChart - ŚWIETNY!!!
Witaj, czy mógłbyś podać ten wąski niebieski ichimoku, albo link gdzie mogę go znaleźć. PozdrawiamKrys pisze:Znalazłem wskaźnik dla niusów, mam viste i poprzednie wesje FFcal wywalały mi mt4. To działa w osobnym oknie. Trzeba mieć otwarty jakiś wskaźnik, np. MACD. Umożliw import DDL musi być zaznaczone.
kris007 - i-GroupOfHistoryOnChart - ŚWIETNY!!!
http://www.forexfactory.com/showthread.php?t=127271Gregor888 pisze:Witaj, czy mógłbyś podać ten wąski niebieski ichimoku, albo link gdzie mogę go znaleźć. Pozdrawiam
ech, nie rozumiemy się, przykład: high 1.6270 low 1.6230 na bieżącej świecy H1, co oznacza, że punkt środkowy wyniesie 1.6250, wskaźnik miałaby na bierząco po każdej zmianie high czy low podawać tę wartość w okienkunasreddin pisze:mozesz miec cene otwarcia. a jakbys znalazl taki dynamiczny wskaznik znajacy z gory wartosc zamkniecia biezacej swiecy to dawaj zrobimy miliardy