Czy jest gdzieś taki wskaźnik ?
Ciekawe wskaźniki do MT4
Czy ktoś spotkał się z takim indykiem, który rysuje świeczki na tej podstawie, że np:  świeczka 15M składa się z ilus tam ticków. Na koniec wiadomo ile to ticków i wsakźnik przelicza ticki i rysuje świeczke jako średnią  z zakresu tych ticków z 15 M.

- Co ja tutaj robię ?
- Gdzie są ci co powinni tu być ?
- Co robią ci , których nie powinno tutaj być ?
						- Gdzie są ci co powinni tu być ?
- Co robią ci , których nie powinno tutaj być ?
Witam
Szukajac w internrcie informacji na temat inside bar trafilem na cos takiego.
http://www.forexproject.com/forex-docum ... &dl_page=1
165 roznych wskaznikow sledzacych trend
Moze komus cos z tego sie przyda.

Szukajac w internrcie informacji na temat inside bar trafilem na cos takiego.
http://www.forexproject.com/forex-docum ... &dl_page=1
165 roznych wskaznikow sledzacych trend
Moze komus cos z tego sie przyda.
Re: news indi
Krys pisze:Znalazłem wskaźnik dla niusów, mam viste i poprzednie wesje FFcal wywalały mi mt4. To działa w osobnym oknie. Trzeba mieć otwarty jakiś wskaźnik, np. MACD. Umożliw import DDL musi być zaznaczone.
kris007 - i-GroupOfHistoryOnChart - ŚWIETNY!!!
Dodano po 57 sekundach:
Witaj, czy mógłbyś podać ten wąski niebieski ichimoku, albo link gdzie mogę go znaleźć. PozdrawiamKrys pisze:Znalazłem wskaźnik dla niusów, mam viste i poprzednie wesje FFcal wywalały mi mt4. To działa w osobnym oknie. Trzeba mieć otwarty jakiś wskaźnik, np. MACD. Umożliw import DDL musi być zaznaczone.
kris007 - i-GroupOfHistoryOnChart - ŚWIETNY!!!
http://www.forexfactory.com/showthread.php?t=127271Gregor888 pisze:Witaj, czy mógłbyś podać ten wąski niebieski ichimoku, albo link gdzie mogę go znaleźć. Pozdrawiam
Klikasz 1, 2 , 3 i masz same wskaźniki z wątku w osobnym oknie, A który to jest nie wiem.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Pozdrawiam
Krys
						Krys
ech, nie rozumiemy się, przykład: high 1.6270 low 1.6230 na bieżącej świecy H1, co oznacza, że punkt środkowy wyniesie 1.6250, wskaźnik miałaby na bierząco po każdej zmianie high czy low podawać tę wartość w okienkunasreddin pisze:mozesz miec cene otwarcia. a jakbys znalazl taki dynamiczny wskaznik znajacy z gory wartosc zamkniecia biezacej swiecy to dawaj zrobimy miliardy
					Ostatnio zmieniony 20 wrz 2009, 00:13 przez Edith, łącznie zmieniany 1 raz.

znalazlas ? 
 /wrzuc Moving Average ;  parametry   ; okres 1 ; method simple ;dodaj do median price (HL/2) / .
edit : nastepnie kliknij ppm na /okno danych / - " celownik" i tam w okienku beda cyferki

edit : nastepnie kliknij ppm na /okno danych / - " celownik" i tam w okienku beda cyferki
					Ostatnio zmieniony 20 wrz 2009, 00:51 przez nasreddin, łącznie zmieniany 2 razy.

„Ekspert to człowiek, który w bardzo wąskiej dziedzinie zrobił wszystkie możliwe błędy.”