Ciekawe wskaźniki do MT4
wskaźnik informator
witam
wie ktoś może czy jest i ewentualnie gdzie mogę znaleźć coś podobnego do marketprice z tym że chodzi mi o to żeby pokazywał wartość tych wskaźników które ja chce ( zamiast wrzucać wskaźniki pod wykres pokazywałby tylko wartości wybranych wskaźników).
dzięki
wie ktoś może czy jest i ewentualnie gdzie mogę znaleźć coś podobnego do marketprice z tym że chodzi mi o to żeby pokazywał wartość tych wskaźników które ja chce ( zamiast wrzucać wskaźniki pod wykres pokazywałby tylko wartości wybranych wskaźników).
dzięki
Dzięki Marcin,ale nie działa;/tzn chyba straciło ważność,piszą,że jest przedawniony:Dklonmarcin pisze:ja mam ale bardzo zamula:
znalazłem jednak cos takiego:
http://www.forex-tsd.com/215104-post1.html
do moda: jeśli ten link jest niezgodny z regulaminem,proszę go usunąć.
pozdrawiam,
Dodano po 10 godzinach 27 minutach:
ten działa,ale faktycznie strasznie zamula..;/Czy ma ktoś może ffcal,coby działał?u mnie jakiś błąd wyskakuje,może chodzi o aktualizację?madzik pisze:Dzięki Marcin,ale nie działa;/tzn chyba straciło ważność,piszą,że jest przedawniony:Dklonmarcin pisze:ja mam ale bardzo zamula:
znalazłem jednak cos takiego:
http://www.forex-tsd.com/215104-post1.html
do moda: jeśli ten link jest niezgodny z regulaminem,proszę go usunąć.
pozdrawiam,
pozdrawiam,
Nastepne,pozwala wlozyc tylko 3 na raz
Kilka indukow[/img]
Dodano po 9 minutach:
moze komus sie przyda?
Dodano po 9 minutach:
moze komus sie przyda?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
3_Level_ZZ_Semafor produkcji kreślika nie zadowolił mnie specjalnie. Znacie jeszcze jakieś konkretne fractalsy, które w większości wypadków pokazują właściwie wsparcie/opór, bo ten repaintuje tak, że aż żal...Może pojawił się przez ostatnie pół roku jakiś ciekawy wskaźniczek pokazujący większe ruchy na rynku? Dzięki i pozdrawiam!
Ja chcialbym sie podzielic skryptem o ktorys kiedys prosilem ale nikt nie zdecydowal sie go zrobic
cale szczescie moj brat zna sie na tych pierdolach wiec mi to zrobil
skrypt odliczajacy czas do konca świeczki nie bedac uzaleznionym od ruchow cen, czyli odlicza na biezaco
skrypt w zalaczniku, pozdrawiam 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Po co mi wolumen - odpowiem Ci tak, podobnie pewnie jak Ty nie doceniałem jego znaczenia, lecz w momencie kiedy zacząłem mu się przyglądać bliżej to jest to nieocenione źródło informacji na temat zachowań uczestników rynku. Zwróć uwagę choćby na standardowy wskaźnik - każda zmiana trendu, choćby chwilowa poparta jest szpilą na wolumenie i czasami choć nie zawsze pinbarem. No może poza interwałem H4, gdzie w ciągu dnia układ szpilek wolumenu jest prawie identyczny każdego dnia.
Pamiętaj, że wolumen na platformach MT4 to jedynie ilość ticków u brokera w danym okresie. To może jedynie obrazować jak często zmieniał się kurs u konkretnego BROKERA, więc to może być jego wskaźnik zmienności...
Po prawdziwy wolumen forexu należy udać się do Reutersa z workiem pieniędzy...
Po prawdziwy wolumen forexu należy udać się do Reutersa z workiem pieniędzy...

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu