DRUGA STRONA PLATFORMY

Sprawy techniczne dotyczące poszczególnych platform handlowych.

Czy miałeś wrażenie, że po odnoszeniu sukcesów w handlu Broker/DD utrudniał Ci inwestycje.

Tak
7
88%
Nie
1
13%

Liczba głosów: 8

GRAJEK
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: GRAJEK »

a czy słyszeliście o przypadku, że MM rozwiązał umowę z traderem, który miał dodatnie saldo wynikające z jego strategii gry?

Awatar użytkownika
MrYogi
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: MrYogi »

GRAJEK pisze:a czy słyszeliście o przypadku, że MM rozwiązał umowę z traderem, który miał dodatnie saldo wynikające z jego strategii gry?
Było kilka takich przypadków, opisane są nawet tutaj na forum ( głównie Oanada tka robiła ) ale przeważnie broker utrudnia gre w taki sposób że trader sam odchodzi.
Rzeczą, którą najtrudniej w świecie zrozumieć, jest podatek dochodowy.
Albert Einstein

Awatar użytkownika
magictrader
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: magictrader »

MrYogi pisze:
GRAJEK pisze:a czy słyszeliście o przypadku, że MM rozwiązał umowę z traderem, który miał dodatnie saldo wynikające z jego strategii gry?
Było kilka takich przypadków, opisane są nawet tutaj na forum ( głównie Oanada tka robiła ) ale przeważnie broker utrudnia gre w taki sposób że trader sam odchodzi.
Np. AM, który ma zapisek w regulaminie, że przy zbyt dużej ilości zyskownych transakcji może ustalać spread indywidualnie dla klienta, także na EU można mieć 10-15 pipsów spread'u :).

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: reptile »

R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

Awatar użytkownika
kris007
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kris007 »

kaktus pisze:broker zawsze będzie nas dymał... :509:

Dodano po 1 godzinach 6 minutach:

jako ciekawostkę powiem, że gość który zapytał na forum MetaQuotes o ten plugin - do czego służy, co to jest... od razu został zbanowany.

pozdrawiam
no nic dziwnego, ludzi zadających niewygodne pytania nikt nie lubi :)
Wpadłem zupełnie przypadkiem na opis tego ustrojstwa i pomyślałem że wrzucę dla tych co nie słyszeli, chociaż sporo osób patrząc po rozmowach zna temat.
W załączniku pełen opis możliwości pluginu do dymania klientów przez brokera.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Streszczenie drugiej strony platformy

Nieprzeczytany post autor: reptile »

R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

skalpel_szczecin

Nieprzeczytany post autor: skalpel_szczecin »

heh a ja się dziwiłem czemu czasami wywala mi zyskowne pozycje jak chce je zamknąc natomiast nie mam nigdy problemów z zamknieciem pozycji stratnej :lol:

ODPOWIEDZ