Otrzymałem wiadomość że moje konto jest otwarte i w szczegółach jest pozycja:
Login/account Number:
ale nie ma żadnego numeru

podali mi hasła itp ale co dalej

Warunki maja podobne do FxPro, ale w przeciwieństwie do nich mają microloty.Open a Micro Account and start trading today:
Tight spreads from 1.8 pips
Floating leverage - up to 1:500
USD 200 minimum deposit
Max open position 2 standard lots
Minimum trade size 0.01 lot,
Trade size increment 0.01 lot
5 decimal price feed
29 currency pairs
Telephone trading
Unlimited access to Alpari Academy and Alpari Research
Tylko, że spready mają wszędzie stałeEurodolar pisze:Warunki maja podobne do FxPro, ale w przeciwieństwie do nich mają microloty.
Kiedyś u nich grałem, egzekucja ok ale dość mało instrumentów i względnie drogie wypłaty.Eurodolar pisze:Jakie macie z nimi doswiadczenia?
Ta sprawa chyba wygląda identycznie u wszystkich zagranicznych brokerów, czyli rozliczasz się sam w kraju w którym mieszkasz, a zagraniczny broker nie informuje Urzędu Skarbowego o osiągniętych przychodach oraz nie wystawia Ci PIT-8C.Eurodolar pisze:A jak wygląda sprawa podatków w UK ?
Czy osoby tam nie mieszkające też są zobligowane do płacenia ewentualnych podatków?
Rozumiem.raposo pisze:Ta sprawa chyba wygląda identycznie u wszystkich zagranicznych brokerów, czyli rozliczasz się sam w kraju w którym mieszkasz, a zagraniczny broker nie informuje Urzędu Skarbowego o osiągniętych przychodach oraz nie wystawia Ci PIT-8C.