[USDJPY]
Mam nadzieje nikolas ze masz racje, u mnie podobnie, choc nie liczylem ze dojdzie az do 94.44, tak czy owak wyzej niz 94,80 nie powinno pojsc a potem kierunek poludnie pierwszy przystanek 93.75
potwierdzaja to tez cykle ichimoku.
potwierdzaja to tez cykle ichimoku.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
IMHO
Dodano po 34 minutach:
I drugi scenariusz prowzrostowy...
80 to poziom historyczny wiec nalezy sie spodzieac tam mocnego odbicia.
Ale zeby nie bylo latwo ta fala zostanie calkowcie zniesiona robiac historyczne minimum gdy aktywuja sie sell stopy... wiekszosc bedzie w...du...
Gdyby sie zrealizowal taki wlasnie scenariusz celowalbym w 120.na poczatek.
Dodano po 34 minutach:
I drugi scenariusz prowzrostowy...
80 to poziom historyczny wiec nalezy sie spodzieac tam mocnego odbicia.
Ale zeby nie bylo latwo ta fala zostanie calkowcie zniesiona robiac historyczne minimum gdy aktywuja sie sell stopy... wiekszosc bedzie w...du...
Gdyby sie zrealizowal taki wlasnie scenariusz celowalbym w 120.na poczatek.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
piękne analizy techniczne
Hej
Z podziwem oglądam prezentowane przez Was możliwości "rozwoju sytuacji", i sądze że po prostu dobrzy jesteście w tych klockach.
Z drugiej strony zastanawiał się jaka jest możliwość zmaterializowania się części tych prognoz które odnoszą się do spadku usdjpy do poziomu mniejszego niż 85,00.
Zerknąłem na tragicznie nerwowe zachowwanie się kursu w grudniu 2008 i styczniu 2009. Kurs porządnie dołował ale nie przebił 85.
Zatanawiam się co takiego musiałoby się stać na świecie żeby jen został wykupiony do pozimu < 85.
pozdrawiam
Archi2day
Z podziwem oglądam prezentowane przez Was możliwości "rozwoju sytuacji", i sądze że po prostu dobrzy jesteście w tych klockach.
Z drugiej strony zastanawiał się jaka jest możliwość zmaterializowania się części tych prognoz które odnoszą się do spadku usdjpy do poziomu mniejszego niż 85,00.
Zerknąłem na tragicznie nerwowe zachowwanie się kursu w grudniu 2008 i styczniu 2009. Kurs porządnie dołował ale nie przebił 85.
Zatanawiam się co takiego musiałoby się stać na świecie żeby jen został wykupiony do pozimu < 85.
pozdrawiam
Archi2day
270 pipsiaków w górę w piątek. Chyba poniedziałek lekko nam to skoryguje. Bo taka zmiennosc na tej parze to raczej rzadki widok, a widać amerykańce się tymi swoimi danymi podjarali (niby lepsze od probnoz, ale przecież wcale nie takie dobre). Ciekawe co z tego wyniknie...
Przebita górna linia kanału wzrostowego na D1, długoterminowego trendu spadkowego. Czyżby już czas na longi? Czy jeszcze spadnie gdzies do 97, lub nizej?
Przebita górna linia kanału wzrostowego na D1, długoterminowego trendu spadkowego. Czyżby już czas na longi? Czy jeszcze spadnie gdzies do 97, lub nizej?
carpe diem & memento mori