Naked Trading (bez wskaznikow) - czyli Price Action w akcji
- Mike_Scofield
- Pasjonat
- Mike_Scofield
- Pasjonat
I w których miejscach niby na M5 miałeś dzisiaj te wszystkie LL HH itd?mbor112 pisze:No pewnoNa M5 ladnie chodzil
Kurs przelatywał dzisiaj przez WMA100 ponad 10 razy w obie strony ...
Ktoś może potwierdzić tą informację, że dało się zarobić grając dzisiaj na M5 systemem PA?
Może rzeczywiście nie doczytałem o co chodzi w tym systemie

- Mike_Scofield
- Pasjonat
a ja zadaję sell stop na gu @6039
-ponieważ uważam że gu jest wciąż w kanale spadkowym
-pokonało poziom 6100 skutecznie moim zdaniem( a jeżeli nie to może zawróci w górę przed otwarciem zlecenia)
- poprzednia świeca na h4 jest to solidne bearish (co prawda nie objęcie)
- zlecenie jest poniżej pina na h4 (świeca przed bearish)
zobaczymy
-ponieważ uważam że gu jest wciąż w kanale spadkowym
-pokonało poziom 6100 skutecznie moim zdaniem( a jeżeli nie to może zawróci w górę przed otwarciem zlecenia)
- poprzednia świeca na h4 jest to solidne bearish (co prawda nie objęcie)
- zlecenie jest poniżej pina na h4 (świeca przed bearish)
zobaczymy

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Mam pytanko do autora wątku lub inncyh osób będących w temacie, jak interpretować inside bar i outside bar? Jeśli mi umknęło z tego wątku to proszę o wskazanie numeru strony bądz innych linków wyjaśniających zagrania na podstawie tych skupisk świec.
Z góry dzięki
Co do analizy to według mnie GBPUSD powinno odbić od oporu w tej chwili (co chyba nawet robi) do góry z zasięgiem 1,6242, niestety nie mogę bądź nie wiem jak wrzucić obrazek na forum.
Z góry dzięki
Co do analizy to według mnie GBPUSD powinno odbić od oporu w tej chwili (co chyba nawet robi) do góry z zasięgiem 1,6242, niestety nie mogę bądź nie wiem jak wrzucić obrazek na forum.
Nazwa pliku >> przeglądaj >> znajdź plik >> Dodaj załącznik = wsionaginacz pisze:Co do analizy to według mnie GBPUSD powinno odbić od oporu w tej chwili (co chyba nawet robi) do góry z zasięgiem 1,6242, niestety nie mogę bądź nie wiem jak wrzucić obrazek na forum.

Odbić od oporu i polecieć w górę ?