TREND MAGIC - bardzo ciekawy trend follower.
Witaj Chojnak - nie potrafię uruchomić Twojego templata w Meta Trader 4. Wskaźniki HG , THV3 i Trend Magik są nie widoczne w platformie i nie można ich nawet ręcznie nanieść na wykres.. Wprowadziłem wskaźniki i tpl do prawidłowych folderów , tym bardziej mnie to dziwi... Co ty na to ? A może ktoś z forumowiczów pomoże ? 

Re: Małe zmiany :)
Ty na prawdę wiesz jak się w tym połapać ?? jak tak to szacuneksq13 pisze:Testuje twój system i powiem że jest dość ciekawy ale dodałem dodatkowo jeszcze kilka wskaźników tj.
- level_trading_123,
- hull THV
- toptrend
- THV Trix V5
- MT4 - LevelStop
- wymieniłem panca eagle na luktom panca eagle

I dlatego każdy tworzy system, w tym wykresy, pod siebie.
Przechodziłem już przez etap "wskaźnikomanii" - miałem z 8-10 wskaźników w oknie pod wykresem naniesionych jeden na drugi.
Doszedłem do wniosku, ze nie ma to sensu - większość pokazuje to samo więc dublowanie ich nie jest konieczne. Stosunek ceny do czasu, nic więcej.
Teraz ograniczam ilość wskaźników do minimum. Tym niemniej, jak napisałem powyżej, każdy tworzy pod siebie. Są miłośnicy okna MT4 świecącego jak choinka w Boże Narodzenie od różnorakich wskaźników, są również tacy traderzy, którzy w MT4 mają wyłącznie wykres ceny i nic poza tym. Co jest lepsze? Odpowiedź jest prosta - to co dla nas działa i z czym czujemy się dobrze
J.
Przechodziłem już przez etap "wskaźnikomanii" - miałem z 8-10 wskaźników w oknie pod wykresem naniesionych jeden na drugi.
Doszedłem do wniosku, ze nie ma to sensu - większość pokazuje to samo więc dublowanie ich nie jest konieczne. Stosunek ceny do czasu, nic więcej.
Teraz ograniczam ilość wskaźników do minimum. Tym niemniej, jak napisałem powyżej, każdy tworzy pod siebie. Są miłośnicy okna MT4 świecącego jak choinka w Boże Narodzenie od różnorakich wskaźników, są również tacy traderzy, którzy w MT4 mają wyłącznie wykres ceny i nic poza tym. Co jest lepsze? Odpowiedź jest prosta - to co dla nas działa i z czym czujemy się dobrze

J.
Największy sukces jaki możesz osiągnąć w życiu to zwycięstwo nad własnymi słabościami.
Hej Chojnak - system już śmiga , właśnie zaliczyłem 25 pipsów profitu. Jak na trend follower , to ma dość czyste sygnały wejścia. W połączeniu z nim moja strategia doskonale się uzupełnia. Pozdrowienia...
Dodano po 16 minutach:
Kolejny profit ... Masz u mnie piwo !
Dodano po 16 minutach:
Kolejny profit ... Masz u mnie piwo !
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.